Рецепт Суфле з чорного шоколаду фото

Суфле з чорного шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, Фуршет
Десерти

Якщо ви бажаєте зробити прекрасну кінцівку романтичної вечері, приготуйте суфле з чорного шоколаду. Зробити його не так складно, як здається! Тільки вам потрібно взяти шоколад відмінної якості.

Подавати суфле з чорного шоколаду можна відразу після випічки, гарячим в порціонному горщику, а можна охолодити і вийняти з форми. Остигнуло суфле сяде і стане більш щільним. Коли ви приготували тісто і розклали його по формах, то можете поставити його в холодильник і випікати тільки перед подачею. Зберігати тісто в холодильнику можна до трьох днів! Успіхів і приємного апетиту!

  • Вершки - 30 мілілітрів
  • Шоколад 70% - 115 грам
  • Вершкове масло - 7 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 35 грам
суфле з чорного шоколаду - фото крок 1
Підготуйте продукти. Belk відділ Желтков.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 2
Розтопіть в пароварці масло, шоколад, вершки.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 3
Коли шоколад розтане, вимкніть вогонь.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 4
Збийте 2 жовтка з шоколадом.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 5
Збийте білки в піну.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 6
У білки додайте цукор і збивайте до стійких піків. Додайте білки в шоколад.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 7
Готову суміш розкласти по формах.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 8
Випікати при 190 градусах 15 хвилин.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 9
Готове суфле виросте і підніметься з форми.
суфле з чорного шоколаду - фото крок 10
Подавати можна в порціонному горщику.

Схожі рецепти