Суфле з чорного шоколаду
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви бажаєте зробити прекрасну кінцівку романтичної вечері, приготуйте суфле з чорного шоколаду. Зробити його не так складно, як здається! Тільки вам потрібно взяти шоколад відмінної якості.
Подавати суфле з чорного шоколаду можна відразу після випічки, гарячим в порціонному горщику, а можна охолодити і вийняти з форми. Остигнуло суфле сяде і стане більш щільним. Коли ви приготували тісто і розклали його по формах, то можете поставити його в холодильник і випікати тільки перед подачею. Зберігати тісто в холодильнику можна до трьох днів! Успіхів і приємного апетиту!
- Вершки - 30 мілілітрів
- Шоколад 70% - 115 грам
- Вершкове масло - 7 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 35 грам
Підготуйте продукти. Belk відділ Желтков.
Розтопіть в пароварці масло, шоколад, вершки.
Коли шоколад розтане, вимкніть вогонь.
Збийте 2 жовтка з шоколадом.
Збийте білки в піну.
У білки додайте цукор і збивайте до стійких піків. Додайте білки в шоколад.
Готову суміш розкласти по формах.
Випікати при 190 градусах 15 хвилин.
Готове суфле виросте і підніметься з форми.
Подавати можна в порціонному горщику.