Стручкова квасоля з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Часто доводиться готувати зелену стручкову квасолю, ось і цього разу задумалася, що б такого смачного зробити з неї на вечерю. Приготувала стручкову квасолю з перцем. Вийшло дуже смачно!
Червоне і зелене - контраст. Я вирішила покластися на поєднання кольорів, адже ви, напевно, помічали, що якщо овочеві страви або суп гармонійні і врівноважені за кольорами, то, як правило, така їжа виходить шалено смачною! Подивіться як приготувати стручкову квасолю з перцем, спробуйте - і ви відразу зрозумієте, про що я.
Що, ще важливий момент: по готовності, сковороду накриваємо кришкою і 15-20 хвилин даємо страві настоятися. Перед подачею на стіл овочі обов'язково перемішуємо.
Хай щастить!
- Стручковая фасоль - 600 грам
- Червоний солодкий перець - 1 штука (нарізати на тонкі смужки)
- Червона цибуля - 1 штука (нарізаний тонкими кільцями)
- Оливкова олія - 1 За смаком
- Кмин - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Чорний мелений перець - 1 За смаком
Розігріваємо в сотейнику оливкову олію і обсмажуємо на середньому вогні нарізану кільцями цибулю до золотистого кольору.
Додаємо до обсмаженої цибулі нарізаний перець, стручкову квасолю і дрібку меленого кмину.
Тушкуємо квасоля на середньому вогні, до повної готовності. У процесі додаємо сіль і перець за смаком.