Рецепт Стручкова квасоля з перцем фото

Стручкова квасоля з перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Корисний обід
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Часто доводиться готувати зелену стручкову квасолю, ось і цього разу задумалася, що б такого смачного зробити з неї на вечерю. Приготувала стручкову квасолю з перцем. Вийшло дуже смачно!

Опис приготування:

Червоне і зелене - контраст. Я вирішила покластися на поєднання кольорів, адже ви, напевно, помічали, що якщо овочеві страви або суп гармонійні і врівноважені за кольорами, то, як правило, така їжа виходить шалено смачною! Подивіться як приготувати стручкову квасолю з перцем, спробуйте - і ви відразу зрозумієте, про що я.

Що, ще важливий момент: по готовності, сковороду накриваємо кришкою і 15-20 хвилин даємо страві настоятися. Перед подачею на стіл овочі обов'язково перемішуємо.

Хай щастить!

  • Стручковая фасоль - 600 грам
  • Червоний солодкий перець - 1 штука (нарізати на тонкі смужки)
  • Червона цибуля - 1 штука (нарізаний тонкими кільцями)
  • Оливкова олія - 1 За смаком
  • Кмин - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Чорний мелений перець - 1 За смаком
стручкова квасоля з перцем - фото крок 1
Розігріваємо в сотейнику оливкову олію і обсмажуємо на середньому вогні нарізану кільцями цибулю до золотистого кольору.
стручкова квасоля з перцем - фото крок 2
Додаємо до обсмаженої цибулі нарізаний перець, стручкову квасолю і дрібку меленого кмину.
стручкова квасоля з перцем - фото крок 3
Тушкуємо квасоля на середньому вогні, до повної готовності. У процесі додаємо сіль і перець за смаком.

Схожі рецепти