Рецепт Столичний салат класичний з яловичиною фото

Столичний салат класичний з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Обожнюю святкові дні за велику різноманітність ситних, поживних, не зовсім корисних, але смачних страв. Пропоную рецепт одного з таких, як приготувати столичний салат класичний з яловичиною.

Якщо всіма улюблений салат «Олів'є» вже трохи набрид, то сміливо приступайте до приготування салату «Столичний». Інгредієнти використовуються майже ті ж самі, але ось смак готового блюда буде іншим. Головна відмінність цих двох салатів в тому, що в першому використовують ковбасу, а в другому - натуральне м'ясо.

  • Яйце - 4 штуки
  • Картопля - 300 грам
  • Яловичина - 250 грам
  • Морквина - 100 грам
  • Горошок - 230 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
столичний салат класичний з яловичиною - фото крок 1
1. Мою морква і картоплю, розміщую овочі в каструлю, заливаю їх холодною водою, відправляю на вогонь і варю 25-35 хвилин до повної готовності. Потім овочі остуджують і очищаю. Яйця перекладаю в каструлю, заливаю водою і також відправляю на вогонь, варю після закипання 7-10 хвилин, потім відправляю яйця в холодній воду і очищаю їх від шкаралупи. М'ясо відварюю в підсоленій воді.
столичний салат класичний з яловичиною - фото крок 2
2. Очищені картоплю, морквину, яйця і яловичину нарізаю дрібними кубиками, перекладаю всі інгредієнти в миску.
столичний салат класичний з яловичиною - фото крок 3
3. Відкриваю банку горошку, зливаю воду і кладу в салат половину, солю до смаку.
столичний салат класичний з яловичиною - фото крок 4
4. Додаю майонез за смаком, щоб салат не був сухим. Все ретельно перемішую і відправляю салат на 30-60 хвилин в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти