Столичний салат класичний з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю святкові дні за велику різноманітність ситних, поживних, не зовсім корисних, але смачних страв. Пропоную рецепт одного з таких, як приготувати столичний салат класичний з яловичиною.
Якщо всіма улюблений салат «Олів'є» вже трохи набрид, то сміливо приступайте до приготування салату «Столичний». Інгредієнти використовуються майже ті ж самі, але ось смак готового блюда буде іншим. Головна відмінність цих двох салатів в тому, що в першому використовують ковбасу, а в другому - натуральне м'ясо.
- Яйце - 4 штуки
- Картопля - 300 грам
- Яловичина - 250 грам
- Морквина - 100 грам
- Горошок - 230 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Мою морква і картоплю, розміщую овочі в каструлю, заливаю їх холодною водою, відправляю на вогонь і варю 25-35 хвилин до повної готовності. Потім овочі остуджують і очищаю. Яйця перекладаю в каструлю, заливаю водою і також відправляю на вогонь, варю після закипання 7-10 хвилин, потім відправляю яйця в холодній воду і очищаю їх від шкаралупи. М'ясо відварюю в підсоленій воді.
2. Очищені картоплю, морквину, яйця і яловичину нарізаю дрібними кубиками, перекладаю всі інгредієнти в миску.
3. Відкриваю банку горошку, зливаю воду і кладу в салат половину, солю до смаку.
4. Додаю майонез за смаком, щоб салат не був сухим. Все ретельно перемішую і відправляю салат на 30-60 хвилин в холодильник. Смачного!