Рецепт Столичний салат класичний з яловичиною фото

Столичний салат класичний з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Обожнюю святкові дні за велику різноманітність ситних, поживних, не зовсім корисних, але смачних страв. Пропоную рецепт одного з таких, як приготувати столичний салат класичний з яловичиною.

Опис приготування:

Якщо всіма улюблений салат «Олів'є» вже трохи набрид, то сміливо приступайте до приготування салату «Столичний». Інгредієнти використовуються майже ті ж самі, але ось смак готового блюда буде іншим. Головна відмінність цих двох салатів в тому, що в першому використовують ковбасу, а в другому - натуральне м'ясо.

  • Яйце - 4 штуки
  • Картопля - 300 грам
  • Яловичина - 250 грам
  • Морквина - 100 грам
  • Горошок - 230 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
столичний салат класичний з яловичиною - фото крок 1
1. Мою морква і картоплю, розміщую овочі в каструлю, заливаю їх холодною водою, відправляю на вогонь і варю 25-35 хвилин до повної готовності. Потім овочі остуджують і очищаю. Яйця перекладаю в каструлю, заливаю водою і також відправляю на вогонь, варю після закипання 7-10 хвилин, потім відправляю яйця в холодній воду і очищаю їх від шкаралупи. М'ясо відварюю в підсоленій воді.
столичний салат класичний з яловичиною - фото крок 2
2. Очищені картоплю, морквину, яйця і яловичину нарізаю дрібними кубиками, перекладаю всі інгредієнти в миску.
столичний салат класичний з яловичиною - фото крок 3
3. Відкриваю банку горошку, зливаю воду і кладу в салат половину, солю до смаку.
столичний салат класичний з яловичиною - фото крок 4
4. Додаю майонез за смаком, щоб салат не був сухим. Все ретельно перемішую і відправляю салат на 30-60 хвилин в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти