Салат м'ясний «столичний»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат м'ясний "столичний" . Це чергова варіація "олів'є" . Він завжди буде доречним, коли ви плануєте меню до святкового столу. Дивіться і пробуйте!
Хочу уточнити, що це - рецепт приготування саме м'ясного салату, а не класичного "олів'є", так як в цьому рецепті немає всіх необхідних інгредієнтів, а м'ясо можна використовувати, по суті, будь-який. Такий салат дуже ситний і смачний, особливо завдяки м'ясу і картоплі. Раджу вам брати саме солоний огірок, а не маринований, так як оцет може трохи зіпсувати смак салату.
- Картопля відварна - 2 штуки
- Яйце відварне - 1 штука
- Солоний огірок - 1 штука
- Горошок зелений консервований - 100 грам
- Майонез - 150 грам
- М'ясо птиці відварне - 120 грам
- Сіль - За смаком
1. Відваріть м'ясо птиці. Картоплю відварити заздалегідь і дайте йому охолонути, щоб його можна було акуратно нарізати. Наріжте картоплю кубиками зі стороною приблизно 5 мм. Зваріть яйця круто.
2. Додайте до картоплі консервований горошок, слив з нього воду. Далі наріжте відварне м'ясо птиці. У мене це індичатина, але можна брати курку.
3. Наріжте кубиками відварене яйце і огірок. Додайте майонез, добре перемішайте салат і посоліть за смаком.
4. Акуратно викладіть салат на тарілку за допомогою металевого кола (таке пристосування можна зробити з пластикової пляшки). Смачного!