Салат «столичний» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "столичний", як правило, готують з куркою, але і з ковбасою він виходить смачним і ситним. Головне, щоб ковбаса була самого гарної якості.
Приготувати салат "столичний" зможе навіть початківець кулінар. Якщо у вас не виявиться салатного лука, то зможете його замінити зеленим або звичайний ріпчаста наріжте і обдайте окропом. Через п'ять-сім хвилин він віддасть гіркоту, а воду злийте. Подавайте салат в будні і свята на закуску.
- Варена ковбаса - 250 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Огірок - 1-2 штук (маринований)
- Цибуля салатна - 1 штука
- Горошок зелений - 100 грам (консервований)
- Майонез - 100 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти для приготування салату.

Картоплю відварити в шкірці, прохолодний, очистіть і наріжте кубиками.

Ковбасу наріжте кубиками і додайте в салат.

Морква відваріть, охолодіть і наріжте дрібно.

Додайте консервований зелений горошок.

Маринований або солоний огірок наріжте дрібними кубиками і викладіть в салат.

Салатний цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте.

Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і наріжте. Викладіть в салат.

Заправте салат майонезом і сметаною.

Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте всі інгредієнти салату.

Салат "столичний" з ковбасою готовий. Можна відразу подавати до столу.