Салат «столичний» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "столичний", як правило, готують з куркою, але і з ковбасою він виходить смачним і ситним. Головне, щоб ковбаса була самого гарної якості.
Приготувати салат "столичний" зможе навіть початківець кулінар. Якщо у вас не виявиться салатного лука, то зможете його замінити зеленим або звичайний ріпчаста наріжте і обдайте окропом. Через п'ять-сім хвилин він віддасть гіркоту, а воду злийте. Подавайте салат в будні і свята на закуску.
- Варена ковбаса - 250 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Огірок - 1-2 штук (маринований)
- Цибуля салатна - 1 штука
- Горошок зелений - 100 грам (консервований)
- Майонез - 100 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для приготування салату.
Картоплю відварити в шкірці, прохолодний, очистіть і наріжте кубиками.
Ковбасу наріжте кубиками і додайте в салат.
Морква відваріть, охолодіть і наріжте дрібно.
Додайте консервований зелений горошок.
Маринований або солоний огірок наріжте дрібними кубиками і викладіть в салат.
Салатний цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте.
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і наріжте. Викладіть в салат.
Заправте салат майонезом і сметаною.
Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат "столичний" з ковбасою готовий. Можна відразу подавати до столу.