Рецепт Салат «столичний» з ковбасою фото

Салат «столичний» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Ковбаса, Варена ковбаса
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Салат "столичний", як правило, готують з куркою, але і з ковбасою він виходить смачним і ситним. Головне, щоб ковбаса була самого гарної якості.

Приготувати салат "столичний" зможе навіть початківець кулінар. Якщо у вас не виявиться салатного лука, то зможете його замінити зеленим або звичайний ріпчаста наріжте і обдайте окропом. Через п'ять-сім хвилин він віддасть гіркоту, а воду злийте. Подавайте салат в будні і свята на закуску.

  • Варена ковбаса - 250 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Огірок - 1-2 штук (маринований)
  • Цибуля салатна - 1 штука
  • Горошок зелений - 100 грам (консервований)
  • Майонез - 100 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти для приготування салату.
салат
Картоплю відварити в шкірці, прохолодний, очистіть і наріжте кубиками.
салат
Ковбасу наріжте кубиками і додайте в салат.
салат
Морква відваріть, охолодіть і наріжте дрібно.
салат
Додайте консервований зелений горошок.
салат
Маринований або солоний огірок наріжте дрібними кубиками і викладіть в салат.
салат
Салатний цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте.
салат
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і наріжте. Викладіть в салат.
салат
Заправте салат майонезом і сметаною.
салат
Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте всі інгредієнти салату.
салат
Салат "столичний" з ковбасою готовий. Можна відразу подавати до столу.

Схожі рецепти