Салат «столичний» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми звикли до жирним, майонезним салатів з безліччю інгредієнтів. Але ось цей салат "столичний" з яловичиною в домашніх умовах і готується швидко, і уяву вражає своїм незвичайним смаком!
Звичайно ж, це дуже простий рецепт салату "столичний" з яловичиною, і я впевнена, в інтернеті ви знайдете багато його варіацій, включаючи і "майонезні" салати. Звичайно, хто як любить, - можна і цей салат заправити майонезом. В тоді, як на мене, пропадає вся делікатність смаку. Так що пропоную вам саме цей легкий і витончений рецепт приготування салату "столичний" з яловичиною, сподіваюся, ви оціните його по достоїнству!
- Яловичина - 300 грам
- Виноград білий - 200 грам
- Сіль морська - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка (або білого вина)
- Базилік - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Яловичину відварюємо в підсоленій воді до напівготовності.
2. М'ясо охолоджуємо трохи і нарізаємо кубиками. Виноград розрізаємо на половинки і видаляємо кісточки, якщо є. Складаємо на дно казанка, додамо масло, сіль і цукор. Додамо трохи води, я тону 15 хвилин.
3. Викладаємо в салатницю, додамо зелень, вино і приправи за смаком. Смачного!