Салат «столичний» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат користується величезною популярністю і взимку, і влітку. Смачний, святковий, ситний, завжди улюблений. Спробуйте класичний рецепт салату "столичний"!
Салат "столичний" за класичним рецептом готуємо так. Відварюємо куряче філе, картоплю і яйця. Картопля варіть в мундирах, вибирайте сорт щільніше. Філе відварити в підсоленій воді, зазвичай досить 20 хвилин. Відсудите і наріжте все кубиком, безумовно, яйця і картопля очистіть. Решта інгредієнти також нарізаємо кубиком і все змішуємо в салатниці. Додаємо горошок, майонез і готово!
- Куряче філе - 350 грам
- Огірок свіжий - 1 штука
- Огірки консервовані - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Горошок консервований - 100 грам
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком (зелена цибуля, кріп)
1. Приготуємо продукти для салату. Овочі, яйця, куряче філе потрібно заздалегідь відварити до повної готовності. Остудити. Овочі та яйця почистити.
2. Ріжемо кубиками картоплю. При нарізці продуктів на салат дотримуйтеся одного розміру.
3. Ріжемо кубиками морква.
4. Ріжемо кубиками яйця.
5. Ріжемо кубиками куряче філе.
6. Ріжемо кубиками консервований огірок.
7. Ріжемо кубиками свіжий огірок.
8. Складаємо продукти в глибокий салатник, додаємо відціджений від рідини горошок.
9. Дрібно нарізаємо зелень.
10. Додаємо зелень в салат.
11. Додаємо майонез і сіль за смаком. Чорний перець мелений вітається.
12. Салат "столичний" за класичним рецептом готовий! Дайте салату минут 10-15 настоятися і можна подавати до столу.