Рецепт Салат «столичний» класичний рецепт фото

Салат «столичний» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей салат користується величезною популярністю і взимку, і влітку. Смачний, святковий, ситний, завжди улюблений. Спробуйте класичний рецепт салату"Столичний" !

Опис приготування:

Салат"Столичний" за класичним рецептом готуємо так. Відварюємо куряче філе, картоплю і яйця. Картопля варіть в мундирах, вибирайте сорт щільніше. Філе відварити в підсоленій воді, зазвичай досить 20 хвилин. Відсудите і наріжте все кубиком, безумовно, яйця і картопля очистіть. Решта інгредієнти також нарізаємо кубиком і все змішуємо в салатниці. Додаємо горошок, майонез і готово!

  • Куряче філе - 350 грам
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Огірки консервовані - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Горошок консервований - 100 грам
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Зелень - За смаком (зелена цибуля, кріп)
салат
1. Приготуємо продукти для салату. Овочі, яйця, куряче філе потрібно заздалегідь відварити до повної готовності. Остудити. Овочі та яйця почистити.
салат
2. Ріжемо кубиками картоплю. При нарізці продуктів на салат дотримуйтеся одного розміру.
салат
3. Ріжемо кубиками морква.
салат
4. Ріжемо кубиками яйця.
салат
5. Ріжемо кубиками куряче філе.
салат
6. Ріжемо кубиками консервований огірок.
салат
7. Ріжемо кубиками свіжий огірок.
салат
8. Складаємо продукти в глибокий салатник, додаємо відціджений від рідини горошок.
салат
9. Дрібно нарізаємо зелень.
салат
10. Додаємо зелень в салат.
салат
11. Додаємо майонез і сіль за смаком. Чорний перець мелений вітається.
салат
12. Салат"Столичний" за класичним рецептом готовий! Дайте салату минут 10-15 настоятися і можна подавати до столу.

Схожі рецепти