Рецепт Стіфадо з яловичини з рисом фото

Стіфадо з яловичини з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Вибираєте, ніж урізноманітнити м'ясне меню? Пропоную вам рецепт, як приготувати стіфадо з яловичини з рисом і ароматною айвою. Наберіться терпіння, і у вас вийде приголомшливо смачний і ситний обід.

Опис приготування:

Стіфадо практично готується в одній каструлі - всі інгредієнти треба поступово додавати і обсмажувати. Айва надає свіжу кисленьку нотку і відмінно пробуджує апетит. Пробуємо!

  • Яловичина - 1, 5 грами
  • Цибуля-пориста - 1 штука
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики (великий)
  • Айва - 2 штуки
  • Вино червоне - 500 мілілітрів (сухе)
  • Петрушка - 1 пучок
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • М'ята - 1/2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний - 1 Чайна ложка (мелений)
  • Томати у власному соку - 500 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мал - 1, 5 склянки
стіфадо з яловичини з рисом - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Допомога фруктів і чиста. Яловичину промийте під холодною водою, обсушити, видаліть плівки і жили.
стіфадо з яловичини з рисом - фото крок 2
Зелена цибуля наріжте кільцями, обсмажити в гарячій олії. Зніміть зі сковороди і покладіть у жароміцних каструлю. Або як я - в чашу мультиварки.
стіфадо з яловичини з рисом - фото крок 3
Яловичину наріжте на шматочки, по 3 см. На останньому розігрітій олії обсмажте шматочки яловичини до рум'яної скоринки. Додайте подрібнені цибулю і часник.
стіфадо з яловичини з рисом - фото крок 4
Все перекладіть в чашу мультиварки, додайте подрібнену петрушку, лавровий лист, запашний перець і корицю. Доведіть до кипіння в режимі"Випічка" . Потім влийте вино і додайте томати у власному соку. Томати трохи притисніть. В режимі"Гасіння" готуйте протягом 4 годин.
стіфадо з яловичини з рисом - фото крок 5
Мал промийте в декількох водах, залийте чистою холодною водою і відваріть до готовності, відкиньте на сито. Айву очистіть, наріжте скибочками.
стіфадо з яловичини з рисом - фото крок 6
За годину до закінчення готування додайте скибочки айви.
стіфадо з яловичини з рисом - фото крок 7
Подавайте стіфадо з рисом і айвою гарячим. Смачного!

Схожі рецепти