Рецепт Стіфадо з кролика з запеченою картоплею фото

Стіфадо з кролика з запеченою картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Кролик
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Стіфадо - національне гаряче блюдо грецької кухні. Це тушковане у вині, спеціях і травах м'ясо. За класичним рецептом його готують з цибулею-шалот, але можна взяти і ріпчасту, тільки маленький.

Опис приготування:

Ви здивуєтеся, але смак гаряченького м'яса з картоплею буде дуже вам знаком і відразу припаде до душі. Що може бути краще? Тому пропоную вам прочитати про те, як приготувати стіфадо з кролика з запеченою картоплею. І блюдо насправді досить просте, особливо, коли вам на допомогу приходить мультиварка.

  • Вино біле сухе - 70 мілілітрів
  • Ніжки кролика - 2 штуки
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Картопля молода - 10 штук (маленький)
  • Кардамон - 2 штуки
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Чебрець - 1 штука (гілочка)
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 штука (паличка)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
стіфадо з кролика з запеченою картоплею - фото крок 1
Кролика промийте та висушіть. Лук почистіть і крупно наріжте. Картопля промийте, зробіть на ньому надрізи з одного боку.
стіфадо з кролика з запеченою картоплею - фото крок 2
Ніжки обсмажте в олії в мультиварці протягом 3-х хвилин з кожного боку.
стіфадо з кролика з запеченою картоплею - фото крок 3
Додайте до м'яса цибулю, всі спеції і сіль. Обсмажуйте м'ясо ще 3 хвилини.
стіфадо з кролика з запеченою картоплею - фото крок 4
Влийте в чашу мультиварки вино, додайте картоплю. Поставте режим"Жарка" ще на 5 хвилин.
стіфадо з кролика з запеченою картоплею - фото крок 5
Поставте режим"Гасіння" з 50 хвилин. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти