Салат із запеченою картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Салат із запеченою картоплею - ситний, смачний, відмінно виглядає на святковому столі. Обов'язково приготуйте його! такий салат - просто бомба. Спробуйте! успіхів!
Салат із запеченою картоплею я б назвала чоловічим. Він незмінно подобається сильній статі, особисто я люблю що-небудь більш ніжне. Салат із запеченою картоплею обов'язково входить в меню святкових обідів, коли потрібно зробити кілька різноманітних салатів. Добре для салату використовувати молода картопля. Сир використовуйте сорти "чаддер" . Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 1 кілограм
- Бекон - 300 грам
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Зелена цибуля - 4 штуки
- Тертий сир - 1/2 склянки
- Майонез - 1/2 склянки
- Крем - 1/2 склянки
- Перець - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
Картопля добре помити і запекти.
Готову картоплю охолодити.
Бекон порізати і обсмажити до хрусткої скоринки.
Готовий бекон покласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Перець запекти, очистити від шкірки і порізати кубиками.
Сир натерти.
Цибулю порізати.
Для заправки змішати майонез і сметану.
Додати спеції, змішати.
Додати зелень і лимонний сік.
Картоплю порізати на чверті, додати заправку, перець і бекон.
Додати цибулю і все добре перемішати.
Додати тертий сир.
Смачного!