Салат із запеченою буряком і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Любіть прості в приготуванні салатики? тоді дивіться, як приготувати салат з запеченої буряком і сиром. Що, процес готування нескладний, але смак страви можна навіть назвати гурманським. Пробуйте!
Я часто готую цей салатик на сімейні свята. У нього спокійний витончений смак, він подобається всім членам сім'ї. Якщо вам не до душі свіжа цибуля в салаті, то можете обдати його окропом або замаринувати в оцті. Це пом'якшить смак.
Заздалегідь подумайте про запікання буряка, тоді приготувати салат ви зможете швидко.
- Буряк - 6 штук (невелика)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця дмжонская - 1 Чайна ложка
- Шпинат - 1-2 Пучков
- Фета - 120 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - 2 Ст. Ложки (подрібнена)
- Рукола - За смаком
Духовку розігрійте до 220 градусів, кожну буряк загорніть у фольгу і відправте запікатися на годину.
Буряк остудіть, очистіть і поріжте не дуже дрібними шматочками.
Вимийте і висушіть шпинат, rukkolu, цибулю порізати півкільцями, подрібніть петрушку.
Приготуйте заправку з олії, гірчиці і оцту, солі і перцю.
Складіть всі інгредієнти в миску, залийте заправкою і трохи перемішайте, зверху покришите сир. Смачного!