Стейк зі свинини в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Стейк зі свинини, приготований в аерогрилі, буде по-особливому соковитим і смачним.
Якщо до літа ще далеко або на вулиці погана погода, а хочеться смачно зажарених стейків - не сумуйте. Якщо ви щасливий володар аерогрилю, то за допомогою цього простого рецепту ви легко приготуєте незабутній стейк зі свинини. Щоб він був м'яким і соковитим, його необхідно заздалегідь замаринувати будь-яким способом. Напевно у вас є свій улюблений рецепт маринування м'яса. Я пропоную вам ось такий рецепт, в якому детально описано і показано, як зробити стейки зі свинини в аерогрилі. Готуємо!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 5 штук
- Помідор - 4-5 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Суміш перців мелених - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сухий - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2-3 штук
Чистий цибулю. Нарізаємо помідори і цибулю, викладаємо в чашу блендера. Додаємо сіль і спеції, подрібнюємо помідори з цибулею до стану пюре.
Свинину нарізаємо на стейки товщиною приблизно 2 см. І заливаємо отриманим соусом. Ми залишаємо маринуватися в холодильнику годин на 4-5, можна на ніч.
Грати аерогрилю встановлюємо ніжками вгору. Викладаємо на неї промариновані стейки.
Запікаємо стейки 10 хвилин при 250 градусах.
Потім їх можна перевернути і запікати ще 10 хвилин при 220 градусах.
Ось таке смачне і гарне м'ясо у нас вийшло.