Рецепт Стейк з яловичини в аерогрилі фото

Стейк з яловичини в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Добре прожарений стейк, який практично ні в чому не поступиться за своїми смаковими якостями того стейку, який приготовлений шеф-кухарем в ресторані. Готується легко і просто!

Смачний і соковитий яловичий стейк "як з ресторану" дуже легко можна приготувати в домашніх умовах. Якщо ви власник аерогрилю, то цей рецепт як раз для вас.

1. М'ясо для стейків має дозріти. Для цього його дня два потримаємо в холодильнику. Потім промиваємо і обсушуємо. Нарізаємо на стейки товщиною близько 2 см.

2. Змішуємо гірчицю, рослинна олія, подрібнений часник, сіль, перець і чебрець.

3. Цією сумішшю гарненько натираємо стейки і даємо їм просочитися спеціями пару годин.

4. Розігріваємо аерогриль і викладаємо стейки на решітку.

5. Обсмажуємо стейки при температурі 250 градусів за 1 хвилині з кожної сторони. За цей час на м'ясі повинна утворитися скоринка, яка не дасть витікати сокам з м'яса.

6. Потім знижуємо температуру до 200 градусів і включаємо середню швидкість обдування. Готуємо до улюбленої вами ступеня прожарювання.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Дижонская гірчиця - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Смачний і соковитий яловичий стейк "як з ресторану" дуже легко можна приготувати в домашніх умовах. Якщо ви власник аерогрилю, то цей рецепт як раз для вас.

1. М'ясо для стейків має дозріти. Для цього його дня два потримаємо в холодильнику. Потім промиваємо і обсушуємо. Нарізаємо на стейки товщиною близько 2 см.

2. Змішуємо гірчицю, рослинна олія, подрібнений часник, сіль, перець і чебрець.

3. Цією сумішшю гарненько натираємо стейки і даємо їм просочитися спеціями пару годин.

4. Розігріваємо аерогриль і викладаємо стейки на решітку.

5. Обсмажуємо стейки при температурі 250 градусів за 1 хвилині з кожної сторони. За цей час на м'ясі повинна утворитися скоринка, яка не дасть витікати сокам з м'яса.

6. Потім знижуємо температуру до 200 градусів і включаємо середню швидкість обдування. Готуємо до улюбленої вами ступеня прожарювання.

Схожі рецепти