Рецепт Стейк з сьомги в аерогрилі фото

Стейк з сьомги в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Любителям корисних і простих у приготуванні страв пропоную звернути увагу на цей вельми нескладний варіант, як приготувати стейк із сьомги в аерогрилі. Швидко, смачно і без особливого клопоту.

Опис приготування:

Приготувати стейк із сьомги в аерогрилі в домашніх умовах настільки просто, що з цим впорається навіть початківець кулінар. Що стосується спецій, то тут все дуже індивідуально. Ви можете взяти готовий набір приправ для риби або використовувати сушені трави. Цілком можна обійтися і без спецій, обмежившись лише сіллю, наприклад.

1. Отже, стейки сьомги потрібно спершу акуратно промити під проточною водою. Щоб прибрати зайву вологу, обсушити кожен стейк паперовою серветкою.

2. Посоліть з усіх боків, додайте при бажанні спеції.

3. З половинки лимона вичавіть сік, і полийте рибку зверху (частина можна залишити, і скропити ще перед подачею). Викладіть сьомгу на решітку.

4. Температура запікання повинна бути близько 190 градусів. Час - приблизно 30 хвилин. Якщо у вас всього пару шматочків і ви використовуєте одну решітку, не два, то скоротіть час приготування приблизно на 10 хвилин.

Ось такий простий варіант, як приготувати стейк із сьомги в аерогрилі. Перед подачею можна доповнити блюдо соусом, гарніром до смаку або просто свіжими овочами. Смачного!

  • Стейк сьомги - 5-6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Лимон - 0.5 штуки
Приготувати стейк із сьомги в аерогрилі в домашніх умовах настільки просто, що з цим впорається навіть початківець кулінар. Що стосується спецій, то тут все дуже індивідуально. Ви можете взяти готовий набір приправ для риби або використовувати сушені трави. Цілком можна обійтися і без спецій, обмежившись лише сіллю, наприклад.

1. Отже, стейки сьомги потрібно спершу акуратно промити під проточною водою. Щоб прибрати зайву вологу, обсушити кожен стейк паперовою серветкою.

2. Посоліть з усіх боків, додайте при бажанні спеції.

3. З половинки лимона вичавіть сік, і полийте рибку зверху (частина можна залишити, і скропити ще перед подачею). Викладіть сьомгу на решітку.

4. Температура запікання повинна бути близько 190 градусів. Час - приблизно 30 хвилин. Якщо у вас всього пару шматочків і ви використовуєте одну решітку, не два, то скоротіть час приготування приблизно на 10 хвилин.

Ось такий простий варіант, як приготувати стейк із сьомги в аерогрилі. Перед подачею можна доповнити блюдо соусом, гарніром до смаку або просто свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти