Шашлик зі свинини в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шашлик зі свинини в домашніх умовах можна в аерогрилі. Це дуже зручний агрегат і якщо він є на вашій кухні, це здорово! Такий шашлик можна готувати цілий рік. Робити це просто!
Шашлик зі свинини в аерогрилі ми робимо тоді, коли на вулиці - погана погода, а шашлику дуже хочеться. Такий спосіб приготування шашлику - дуже зручний і швидкий, а м'ясо виходить дуже м'яким і смачним, так як прожарівается раномерно. Маринувати м'ясо можна будь-яким способом. Я, наприклад, люблю маринувати м'ясо з вечора, тоді шашлик зі свинини в аерогрилі виходить ніжним і соковитим. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 3-4 штук
- Оцет винний - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо порізати на шматочки.
Цибулю порізати півкільцями.
М'ясо змішати з цибулею, оцтом, сіллю і перцем. Хорошо пожать руками и мариновать3 годину.
Нанизать мясо на шпажки.
Жарить на решетке аэрогриля при235 градусах 15 Минут на средней вентиляции. Перевернути і смажити ще 15 хвилин.
Смачного!