Шашлик з курки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шашлик з курки в аерогрилі зовсім нескладно, якщо у вас є аерогриль. Безумовно, такий шашлик ми робимо, коли на вулиці негода і негода. Тоді ми згадуємо літо у аерогрилю.
Шашлик з курки в аерогрилі смажиться приблизно 12-15 хвилин. Подавати його потрібно з овочами і лавашем, зеленню і соусом. Основне зручність цього рецепта в тому, що курка маринується дуже швидко. Шашлик з курки в аерогрилі можна приготувати всього за півгодини. Подавати шашлик рекомендую з рисом, овочами, соусами і білим вином. Успіхів і приємного апетиту!
- Грудка куряча - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 60 мілілітрів
Курячі грудки порізати шматочками.
Приготувати маринад в пакеті з масла, соку лимона, часнику, спецій і солі.
Курку скласти в пакет з маринадом, перемішати і залишити на 20 хвилин.
Шматочки курки нанизати на палички.
Шашлик смажити в аерогрилі до золотистого кольору.
Смачного!