Шашлик з філе курки
(покроковий рецепт з фото)
Перевага шашлику з філе курки - він не вимагає тривалого маринування, а виходить ніжним і смачним. І найголовніше - готується дуже швидко. Рецепт шашлику з філе курки - вам на замітку
Куряче філе - настільки ніжний продукт, що не вимагає тривалої мариновки. І якщо вам несподівано випала можливість вибратися на природу і посмажити шашлики, НЕ журіться, що у вас немає замаринованого м'яса. Ви можете взяти цей простий рецепт приготування шашлику з курячого філе і по дорозі закупити необхідні продукти. Поки чоловіки будуть займатися багаттям, ви встигнете замаринувати м'ясо. Що ж, досить вступів - розповідаю, як приготувати шашлик з курячого філе!
- Куряче філе - 500 грам
- Болгарський солодкий перець - 1 штука
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець мелений - 1-2 Щепоток
- Сушений базилік - 1 щіпка
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.
Складаємо шматочки філе в миску. Додаємо майонез, вино, сіль, перець і сушений базилік. Добре перемішуємо.
Чистимо цибулю і перець. Нарізаємо цибулю кільцями, а перець кубиками.
Нанизуємо по черзі шматочки філе, кільця цибулі і шматочки перцю на шампури. Якщо ви вирішили робити шашлик на дерев'яних шпажках - не забудьте їх попередньо замочити хоча б на пів години в воді, щоб вони не загорілися від жару вугілля. Смажимо буквально по 5 хвилин з кожного боку.