Шашлик з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчу вас, як приготувати шашлик з курячого філе, да щоб грудка була соковита, ніжна і дійсно дуже смачна? Тоді не проходите мимо і уважно запам'ятовуйте мій рецепт шашлику!
Незважаючи на те, що на шашлик традиційно беруть свинину або баранину, з курочки також виходить цілком гідний варіант. Більш того, курка є більш дієтичним продуктом. Завдяки салу філе НЕ підсихає, а маринад робить його неймовірно соковитим, ароматним і смачним. Спробуйте, ви не пошкодуєте.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Цибулина - 1-2 штук
- Сало - 200 грам
- Маринад - За смаком
Ось такий набір інгредієнтів вам буде необхідний. Готовий маринад використовуємо за уязика, що під рукою немає всіх необхідних спецій, або часу.
Своїм та сушимо філе. Нарізаємо м'ясо середніми шматочками. Сало гострим ножем наріжте тоненькими пластинками. Якщо його заздалегідь трохи заморозити, то з ним буде зручніше працювати. Лук подрібнюємо.
Викладіть все в глибоку миску, додайте маринад на смак і акуратно перемішайте. Приберіть в холодильник мінімум на пару годин, але краще залишити на ніч, щоб курочка як слід просочилася усіма смаками і ароматами маринаду.
Коли вугілля прогоріли, акуратно нанизуйте шматочки філе, чергуючи з салом. Вони повинні щільно один до одного прилягати, щоб залишатися соковитими. Жарьте до румяности, постійно перевертаючи.
Смачного вам пікніка!
Смачного вам пікніка!