Шашлик з курячого філе на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете посмажити соковитий, апетитний, ароматний, буквально таїть у роті шашлик з курячого філе на мангалі, тоді беріть на замітку цей рецепт. Такий варіант однозначно сподобається всім!
Куряча грудка багатьом здається сухуватою, прісної і не гідною зайняти місце в меню на пікнік. А даремно! Якщо філе правильно замаринувати і не висушити на мангалі, вийде дивно смачно. Навіть дітки із задоволенням будуть їсти такий шашлик.
- Куряче філе - 2 штуки
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Гірчиця в зернах - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кореня імбиру - 1 штука (маленький шматочок)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Часник, імбир, гірчиця і соєвий соус - ідеальний маринад для курячого філе.
Філе промийте, обсушити і трохи відбийте, прикривши листом харчової плівки. Я надрізаю трохи саму товсту частину, щоб курка рівномірно присмажився.
Посоліть і поперчіть з усіх боків.
М'ясо викладіть в контейнер, в якому будете маринувати.
Додайте тертий часник і імбир.
Слідом - гірчицю і соєвий соус.
Акуратно все перемішайте, щоб рівномірно розподілити маринад. Приберіть філе в холодильник на 5-6 годин.
Підготуйте мангал.
Викладіть філе на решітку і відправте на вугілля.
Смажте до готовності, постійно змінюючи боку, щоб грудка рівномірно присмажився.
Шашлик готовий. Смачного!