Рецепт Шашлик з шампіньйонів на мангалі фото

Шашлик з шампіньйонів на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Печериці
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Хочете подражнити апетит перед тривалим очікуванням процесу готування м'ясного шашлику? Тоді в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шашлик з печериць на мангалі без праці і клопоту.

Опис приготування:

Такий швидкий шашлик стане відмінним аперитивом перед щільним обідом або вечерею. В роті, після того, як ви спробуєте такий шашлик, у вас відбудеться"вибух" смаків.

До речі, шашликом з печериць ви можете нагодувати ваше чадо, якщо воно не любить м'ясо.

Перед подачею ще раз полийте готовий шашлик приготованим раніше маринадом.

Смачного!

  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Свіжий чебрець - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
1
Наріжте кубиками перець, наріжте пластинами гриби.
2
На шампур надягайте по черзі гриби і перець.
3
У мисці змішайте пропущений через прес часник, оливкова олія, дрібно нарізаний розмарин і чебрець, лимонний сік і сіль з перцем.
4
Змастіть отриманим маслом гриби з перцем, смажте на мангалі до готовності.

Схожі рецепти