Рецепт Шашлик з шампіньйонів на мангалі фото

Шашлик з шампіньйонів на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Печериці
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Хочете подражнити апетит перед тривалим очікуванням процесу готування м'ясного шашлику? Тоді в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шашлик з печериць на мангалі без праці і клопоту.

Такий швидкий шашлик стане відмінним аперитивом перед щільним обідом або вечерею. В роті, після того, як ви спробуєте такий шашлик, у вас відбудеться "вибух" смаків.

До речі, шашликом з печериць ви можете нагодувати ваше чадо, якщо воно не любить м'ясо.

Перед подачею ще раз полийте готовий шашлик приготованим раніше маринадом.

Смачного!

  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Свіжий чебрець - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
1
Наріжте кубиками перець, наріжте пластинами гриби.
2
На шампур надягайте по черзі гриби і перець.
3
У мисці змішайте пропущений через прес часник, оливкова олія, дрібно нарізаний розмарин і чебрець, лимонний сік і сіль з перцем.
4
Змастіть отриманим маслом гриби з перцем, смажте на мангалі до готовності.

Схожі рецепти