Шашлик з шампіньйонів на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете подражнити апетит перед тривалим очікуванням процесу готування м'ясного шашлику? Тоді в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шашлик з печериць на мангалі без праці і клопоту.
Такий швидкий шашлик стане відмінним аперитивом перед щільним обідом або вечерею. В роті, після того, як ви спробуєте такий шашлик, у вас відбудеться "вибух" смаків.
До речі, шашликом з печериць ви можете нагодувати ваше чадо, якщо воно не любить м'ясо.
Перед подачею ще раз полийте готовий шашлик приготованим раніше маринадом.
Смачного!
- Перець болгарський - 2 штуки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Свіжий чебрець - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
1
Наріжте кубиками перець, наріжте пластинами гриби.
2
На шампур надягайте по черзі гриби і перець.
3
У мисці змішайте пропущений через прес часник, оливкова олія, дрібно нарізаний розмарин і чебрець, лимонний сік і сіль з перцем.
4
Змастіть отриманим маслом гриби з перцем, смажте на мангалі до готовності.