Салат з грибів шампіньйонів
(покроковий рецепт з фото)
Салат з грибів шампіньйонів обов'язково прикрасить ваш стіл. Його можна приготувати для друзів, можна поставити на святковий стіл, а можна просто нагодувати ним усю родину за спільною вечерею.
Багато хто з нас любить салати з грибами. Для страви можна використовувати обсмажені печериці або мариновані. Для пікантності можна додати трохи гострої гірчиці або перцю чилі. Щоб детально дізнатися, як приготувати салат з грибів шампіньйонів, читайте цей рецепт.
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 400 грам
- Куряче яйце - 4-5 штук
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Майонез - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Печериці вимийте і висушіть. Наріжте гриби на тонкі пластинки. У сотейнику або на сковороді розігрійте олію і обсмажуйте в ньому гриби п'ять-десять хвилин.
У каструльці закип'ятіть воду. Вимийте куряче філе і зачистите його від плівок. Покладіть в каструльку курку і варіть в підсоленій воді близько сорока хвилин. Потім остудіть філе і розберіть його на волокна.
Відваріть яйця в круту. Остудіть і очистіть від шкаралупи. Відокремте жовток від білка і наріжте білок смужками.
Перекладіть підготовлені гриби, куряче м'ясо і білок в миску. Додайте до них майонез, сіль і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте, викладіть на порційні тарілки і подавайте.