Рецепт Салат з грибів шампіньйонів фото

Салат з грибів шампіньйонів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Гриби, Печериці
Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Салат з грибів шампіньйонів обов'язково прикрасить ваш стіл. Його можна приготувати для друзів, можна поставити на святковий стіл, а можна просто нагодувати ним усю родину за спільною вечерею.

Багато хто з нас любить салати з грибами. Для страви можна використовувати обсмажені печериці або мариновані. Для пікантності можна додати трохи гострої гірчиці або перцю чилі. Щоб детально дізнатися, як приготувати салат з грибів шампіньйонів, читайте цей рецепт.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Куряче яйце - 4-5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
салат з грибів шампіньйонів - фото крок 1
Печериці вимийте і висушіть. Наріжте гриби на тонкі пластинки. У сотейнику або на сковороді розігрійте олію і обсмажуйте в ньому гриби п'ять-десять хвилин.
салат з грибів шампіньйонів - фото крок 2
У каструльці закип'ятіть воду. Вимийте куряче філе і зачистите його від плівок. Покладіть в каструльку курку і варіть в підсоленій воді близько сорока хвилин. Потім остудіть філе і розберіть його на волокна.
салат з грибів шампіньйонів - фото крок 3
Відваріть яйця в круту. Остудіть і очистіть від шкаралупи. Відокремте жовток від білка і наріжте білок смужками.
салат з грибів шампіньйонів - фото крок 4
Перекладіть підготовлені гриби, куряче м'ясо і білок в миску. Додайте до них майонез, сіль і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте, викладіть на порційні тарілки і подавайте.

Схожі рецепти