Жульєн з шампіньйонів класичний
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами досить простим способом, як приготувати жульєн з печериць класичний. Це відмінна ідея як для щоденного, так і для святкового столу. Спробуйте обов'язково!
Назва цієї страви чув хоча б раз практично кожен, а ось готують жульен чомусь далеко не всі. А даремно! Це чудове блюдо не тільки для любителів грибів. Рекомендую взяти цей рецепт на замітку і повторити в домашніх умовах. Подавати до столу страву потрібно гарячим.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Гриби - 800 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Борошно - 2 чайних ложки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сир - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Гриби вимийте, обсушити і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
2. На середньому вогні млоїте, помішуючи, поки не випарується зайва волога.
3. Після можна збільшити трохи вогонь і обсмажити гриби до рум'яної. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Розкладіть грибочки по невеликих жароміцним формах.
5. На сковороді розтопіть вершкове масло.
6. Додайте борошно.
7. Перемішайте і підсмажте до золотистого кольору.
8. Тонкою цівкою влийте молоко, постійно помішуючи.
9. Не перестаючи перемішувати, су довести до zagusteniâ.
10. Викладіть його зверху на грибочки.
11. Присипте тертим сиром.
12. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 12-15.
13. Смачного!