Салат з шампіньйонів і курки
(покроковий рецепт з фото)
У кожного є свій улюблений салат, і ось я хочу представити вам рецепт свого улюбленого: з куркою і печерицями. Складається з найпростіших інгредієнтів і завжди виходить чудовим!
Напередодні свят ви повинні знати, як приготувати салат з шампіньйонів і курки. Ваші гості по достоїнству оцінять чудовий смак салату. До речі, ту ж курку, гриби і яйця можна відварити заздалегідь. Для заправки я використовую майонез, який легко замінюється на сметану, якщо хтось не вживає першого. Хай щастить!
- Куряче філе - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Печериці - 12 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Оцет - За смаком
- Сир твердий - 80 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Попередньо потрібно зварити яйця круто. Куриную грудинку я варю 40 хвилин в киплячій воді.
Паралельно в киплячій підсоленій воді відваріть печериці, приблизно 20 хвилин.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і маринуємо 30 хвилин у воді з оцтом, частка 1:1.
Зварену курку поділяємо на волокна і кладемо в салатницю. Туди ж додаємо порізані яйця і гриби.
Присипаємо верхівку тертим сиром.
Додаємо сіль і перець. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо.
Готовий салат прикрасьте подрібненою зеленню. Смачного!