Салат з маринованих шампіньйонів
(покроковий рецепт з фото)
Існує маса простих рецептів салатів, які готуються з консервованих і маринованих продуктів. Нескладно знайти відповідний під ваш смак. Може бути, і мій варіант комусь сподобається.
Але для початку пропоную вам прочитати про те, як приготувати салат з маринованих шампіньйонів і яблука. Може здатись, що дані інгредієнти поєднуються не дуже добре, але я вже роблю не перше блюдо, де вони разом. Освіжаючий і в той же час ситний салат відмінно підійде для обіду.
- Листя салату - 40 грам
- Яблуко зелене - 1 штука
- Печериці мариновані - 50 грам
- Крутонами - 20 грам
- Твердий сир - 20 грам
- Майонез - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Яблуко почистіть і наріжте кубиками. Салат промийте і нарвіть. З'єднайте інгредієнти.
Печериці наріжте четвертинками. Додайте їх в салатницю.
Натріть в салат сир на дрібній тертці.
Додайте в салат крутон і майонез.
Салат заправте сіллю і перцем. Все перемішайте. Смачного!