Салат з опеньків маринованих
(покроковий рецепт з фото)
Салатів з маринованими опеньками існує незліченна кількість і кожен з цих страв заслуговує на належну увагу. Я розповім як приготувати салат з опеньків маринованих дуже просто і швидко.
Перевага салатів з додаванням маринованих опеньків в тому, що гриби завжди є родзинкою кулінарної композиції. Вся справа в тому, що вони зі спеціями і приготовлені в спеціальному маринаді, який також позитивно впливає на смак готового блюда. Представлений салат з опеньків маринованих готується всього за 20 хвилин і стільки ж часу знадобиться, щоб він гарненько просочився.
- Шинка - 400 грам
- Мариновані опеньки - 200 грам
- Горошок - 100 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Часник - 1 зубчиків
- Кріп - 1 Пучков
- Болгарський перець - 1 штук
1. Цей салат готується з шинкою, тому до її вибору треба підійти з особливою ретельністю. Нарізаємо шинку соломкою і відправляємо в ємність, в якій будемо замішувати салат. Додаємо натертий на середній тертці сир.
2. Додаємо консервований зелений горошок і дрібно посічену зелень (найкраще підійде кріп). Болгарський перець візьміть яскравий (наприклад, червоного кольору). Його завдання не тільки доповнити смакові якості, але і зіграти на контрасті кольору. В результаті салат вийде дуже красивим.
3. В самому кінці додайте мариновані опеньки і майонез. Гриби можна не промивати, як це прийнято зазвичай.
4. Ретельно перемішайте салат і дайте йому постояти хоча б 20 хвилин. Якщо немає часу - салат з опеньків маринованих можна їсти і відразу.
5. Готується він дуже швидко навіть початківцями кулінарами. Поєднання представлених інгредієнтів - ідеальне!