Рецепт Грибний суп з маринованих грибів фото

Грибний суп з маринованих грибів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Крупи , Гриби , Цибуля , Мал , Печериці
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю, що приготувати на обід? Хочу поділитися улюбленим рецептом, як приготувати грибний суп з маринованих грибів. Блюдо оригінальне за смаком і подачі до столу, спробуйте обов'язково.

Опис приготування:

Так багато різноманітних рецептів перших страв, а як почнеш вибирати, так і вибрати нічого. Про це супі такого не скажеш. Він цікавий, насичений і ситний. Мариновані гриби у мене печериці, використовую вже готові з банки в ароматних спеціях.

  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Селера - 3 штуки (стебло)
  • Морква - 1 штука
  • Мариновані гриби - 400 грам
  • Мал - 250 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Курку вимийте і наріжте невеликими шматочками, цибулю подрібніть кубиками, селера наріжте дрібно, а морква тонкими смужками.
2
У каструлю покладіть 2 столові ложки вершкового масла, потім розігрійте і викладіть курку, цибуля і селера, обсмажуйте 10-12 хвилин.
3
Викладіть в каструлю моркву і готуйте ще 2-3 хвилини. Мариновані печериці дістаньте з банки і наріжте пластинками, додайте їх в каструлю.
4
Залийте вміст каструлі 1 чашкою бульйону, за смаком посоліть і поперчіть, зменшіть вогонь і готуйте близько півгодини, в самому кінці викладіть відварений рис.
5
В окремому сотейнику розтопіть вершкове масло, викладіть борошно і енергійно перемішайте, влийте бульйон і вершки, перемішайте.
6
Влийте в тарілку бульйон, по центру викладіть начинку і прикрасьте гілочкою чебрецю. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти