Шашлик з філе індички
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить шашлики? Сьогодні я розповім, як приготувати шашлик з філе індички. Попередньо м'ясо маринується в білому вині і цибулі мінімум три години. Індичка виходить ніжною, м'якою і ароматною.
Приготувати шашлик з філе індички дуже просто! Навіть якщо у вас немає мангала, то зробити це можна і в шашличницю або (в крайньому випадку) в духовці. Безумовно, аромату серпанок НЕ буде, але м'ясо буде дуже м'яким і соковитим.
- Філе індички - 1, 5-2 кілограма
- Цибуля - 2-3 штук
- Біле сухе вино - 100 грам
- Зелень - 20-30 грам
- Аджика - 100 грам
- Сіль - За смаком
1. Шашлик з індички можна їсти навіть тим, хто на дієті і стежить за правильним харчуванням. Попередньо м'ясо коштує замаринувати. Індичка відмінно поєднується з білим вином, тому замаринуйте м'ясо в сухому білому вині протягом 2-4 годин.
2. Нарізаємо філе на великі шматочки. Окремо шаткуємо кільцями цибулю.
3. Відправляємо нарізане філе в глибоку ємність, додаємо цибулю і вино. Солимо і приправляємо за смаком. Ми залишаємо маринуватися мінімум на 2 годину.
4. Нанизуємо м'ясо на шампура звичним способом, після чого смажимо його на вугіллі.
5. Якщо немає часу маринувати шашлик, то можна смажити його відразу, тільки тоді поливайте його маринадом під час смаження.
6. Перед подачею можна прикрасити шашлик зеленню і подавати його разом з улюбленим соусом.