Рецепт Шашлик з філе індички фото

Шашлик з філе індички
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Індичка, Птах, Цибуля, Філе індички
Вегетаріанське харчування
На обід, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Хто не любить шашлики? Сьогодні я розповім, як приготувати шашлик з філе індички. Попередньо м'ясо маринується в білому вині і цибулі мінімум три години. Індичка виходить ніжною, м'якою і ароматною.

Приготувати шашлик з філе індички дуже просто! Навіть якщо у вас немає мангала, то зробити це можна і в шашличницю або (в крайньому випадку) в духовці. Безумовно, аромату серпанок НЕ буде, але м'ясо буде дуже м'яким і соковитим.

  • Філе індички - 1, 5-2 кілограма
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Біле сухе вино - 100 грам
  • Зелень - 20-30 грам
  • Аджика - 100 грам
  • Сіль - За смаком
шашлик з філе індички - фото крок 1
1. Шашлик з індички можна їсти навіть тим, хто на дієті і стежить за правильним харчуванням. Попередньо м'ясо коштує замаринувати. Індичка відмінно поєднується з білим вином, тому замаринуйте м'ясо в сухому білому вині протягом 2-4 годин.
шашлик з філе індички - фото крок 2
2. Нарізаємо філе на великі шматочки. Окремо шаткуємо кільцями цибулю.
шашлик з філе індички - фото крок 3
3. Відправляємо нарізане філе в глибоку ємність, додаємо цибулю і вино. Солимо і приправляємо за смаком. Ми залишаємо маринуватися мінімум на 2 годину.
шашлик з філе індички - фото крок 4
4. Нанизуємо м'ясо на шампура звичним способом, після чого смажимо його на вугіллі.
шашлик з філе індички - фото крок 5
5. Якщо немає часу маринувати шашлик, то можна смажити його відразу, тільки тоді поливайте його маринадом під час смаження.
шашлик з філе індички - фото крок 6
6. Перед подачею можна прикрасити шашлик зеленню і подавати його разом з улюбленим соусом.

Схожі рецепти