Шашлик з грудки індички
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто вважає за краще ніжне і нежирне м'ясо, хочу розповісти, як приготувати шашлик з грудки індички в домашніх умовах з ароматними травами і спеціями.
На відміну від традиційних варіантів зі свининою, рецепт приготування шашлику з грудки індички не припускав тривалого маринування. Птицю можна почати готувати вже після години в маринаду і вона буде чудовою. Але про все по порядку.
1. Для початку вимийте і висушіть філе. Наріжте невеликими шматочками. Тут відразу нюанс - смажити можна на грилі, тоді знадобляться дерев'яні палички і більш дрібні шматочки, або ж на мангалі на шампурах. В останньому випадку можна нарізати філе більшими шматочками.
2. Викладіть в глибоку миску, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Додайте для аромату улюблені спеції або сушені трави.
4. Очистіть часник і пропустіть через прес.
5. Вимийте лимон і вичавіть сік. Полийте їм птицю. Завдяки йому шашлик з грудки індички в домашніх умовах буде неймовірно м'яким і ніжним.
6. Все ретельно перемішайте і приберіть в холодильник на 1-2 годину.
7. Якщо ви використовуєте дерев'яні палички, в цю хвилину, щоб 20 до смаження опустіть їх в холодну воду і нехай вони постоять.
8. Коли птах просочилася маринадом, залишилося тільки посмажити її на грилі або вогні до рум'яних бочків.
Смачного!
- Філе індички - 800 грам
- Лимон - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сушені трави - 1 Чайна ложка (орегано, базилік і т.Д.)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку вимийте і висушіть філе. Наріжте невеликими шматочками. Тут відразу нюанс - смажити можна на грилі, тоді знадобляться дерев'яні палички і більш дрібні шматочки, або ж на мангалі на шампурах. В останньому випадку можна нарізати філе більшими шматочками.
2. Викладіть в глибоку миску, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Додайте для аромату улюблені спеції або сушені трави.
4. Очистіть часник і пропустіть через прес.
5. Вимийте лимон і вичавіть сік. Полийте їм птицю. Завдяки йому шашлик з грудки індички в домашніх умовах буде неймовірно м'яким і ніжним.
6. Все ретельно перемішайте і приберіть в холодильник на 1-2 годину.
7. Якщо ви використовуєте дерев'яні палички, в цю хвилину, щоб 20 до смаження опустіть їх в холодну воду і нехай вони постоять.
8. Коли птах просочилася маринадом, залишилося тільки посмажити її на грилі або вогні до рум'яних бочків.
Смачного!