Рецепт Шашлик з грудки індички фото

Шашлик з грудки індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для тих, хто вважає за краще ніжне і нежирне м'ясо, хочу розповісти, як приготувати шашлик з грудки індички в домашніх умовах з ароматними травами і спеціями.

Опис приготування:

На відміну від традиційних варіантів зі свининою, рецепт приготування шашлику з грудки індички не припускав тривалого маринування. Птицю можна почати готувати вже після години в маринаду і вона буде чудовою. Але про все по порядку.

1. Для початку вимийте і висушіть філе. Наріжте невеликими шматочками. Тут відразу нюанс - смажити можна на грилі, тоді знадобляться дерев'яні палички і більш дрібні шматочки, або ж на мангалі на шампурах. В останньому випадку можна нарізати філе більшими шматочками.

2. Викладіть в глибоку миску, посоліть і поперчіть за смаком.

3. Додайте для аромату улюблені спеції або сушені трави.

4. Очистіть часник і пропустіть через прес.

5. Вимийте лимон і вичавіть сік. Полийте їм птицю. Завдяки йому шашлик з грудки індички в домашніх умовах буде неймовірно м'яким і ніжним.

6. Все ретельно перемішайте і приберіть в холодильник на 1-2 годину.

7. Якщо ви використовуєте дерев'яні палички, в цю хвилину, щоб 20 до смаження опустіть їх в холодну воду і нехай вони постоять.

8. Коли птах просочилася маринадом, залишилося тільки посмажити її на грилі або вогні до рум'яних бочків.

Смачного!

  • Філе індички - 800 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сушені трави - 1 Чайна ложка (орегано, базилік і т.Д.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
На відміну від традиційних варіантів зі свининою, рецепт приготування шашлику з грудки індички не припускав тривалого маринування. Птицю можна почати готувати вже після години в маринаду і вона буде чудовою. Але про все по порядку.

1. Для початку вимийте і висушіть філе. Наріжте невеликими шматочками. Тут відразу нюанс - смажити можна на грилі, тоді знадобляться дерев'яні палички і більш дрібні шматочки, або ж на мангалі на шампурах. В останньому випадку можна нарізати філе більшими шматочками.

2. Викладіть в глибоку миску, посоліть і поперчіть за смаком.

3. Додайте для аромату улюблені спеції або сушені трави.

4. Очистіть часник і пропустіть через прес.

5. Вимийте лимон і вичавіть сік. Полийте їм птицю. Завдяки йому шашлик з грудки індички в домашніх умовах буде неймовірно м'яким і ніжним.

6. Все ретельно перемішайте і приберіть в холодильник на 1-2 годину.

7. Якщо ви використовуєте дерев'яні палички, в цю хвилину, щоб 20 до смаження опустіть їх в холодну воду і нехай вони постоять.

8. Коли птах просочилася маринадом, залишилося тільки посмажити її на грилі або вогні до рум'яних бочків.

Смачного!

Схожі рецепти