Котлети з грудки індички
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім про те, як приготувати котлети з грудки індички. Цей дієтичне блюдо ідеально для тих, хто мріє про струнку фігуру. У той же час котлети виходять дуже ситними та поживними.
Я люблю готувати страви з птиці. Найчастіше в раціоні використовую курку, а ось індичка - пташка святкова. Тому такий рецепт легше віднести саме до святкових страв. Виходить смакота, діти просто розхапують індичі котлетки!
- Грудка індички - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - 1 Ст. Ложка
Цибуляовичку чистим, картоплини очищаємо від шкірки за допомогою Овочечистка. Грудку індички промиваємо і залишаємо обсихати. Потім пропускаємо філе птиці через м'ясорубку.
Картоплю і цибулю натираємо на дрібній тертці. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо спеціями і сіллю. Формуємо з готової маси індичі котлетки.
Сфорязикні котлети прибираємо в холодильник приблизно на годину. Це необхідно, щоб вони не йшли супроти при смаженні. Потім дістаємо індичі котлети і обсмажуємо їх по 15-20 хвилин з обох сторін.
Ось все і готово! Котлети з індички подаються з будь-яким гарніром. Виходить дуже смачно, а аромат - непередаваний! Смачного!