Рецепт Стейк з грудки індички фото

Стейк з грудки індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.

Стейк з індички готується швидко, а результат змусить вас надовго забути про свинину або яловичину! Легке індиче м'ясо дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. Дивіться рецепт стейка з індички!

Опис приготування:

Indyushatina - дуже смачне і корисне м'ясо, дієтичне, а також не таке жирне, як свинина. Готувати стейки з індички - одне задоволення, їх важко зіпсувати. Щоб приготувати стейк з грудки індички, знадобиться свіжа грудка, яку потрібно порізати на шматки товщиною по 3 см., як і звичайний яловичий стейк.

  • Індичка - 500 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Масло топлене - 1 Ст. Ложка
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
  • Мелена паприка солодка - 0, 5 чайних ложки
  • Гострий червоний перець - 0, 3 чайних ложки
  • Чорний перець мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
стейк з грудки індички - фото крок 1
Всі спеції перемішайте в невеликій мисочці.
стейк з грудки індички - фото крок 2
Стейки індички натріть спеціями з усіх боків і залиште на хвилин 15-20 просочитися.
стейк з грудки індички - фото крок 3
Розігрійте сковороду, налийте в неї оливкового масла, потім додайте топлене.
Смажте стейки 5-7 хвилин, переверніть їх рази 2-3 за цей час.
Потім вогонь збавте і накрийте стейки кришкою. Томіть ще хвилин 5, так стейки будуть ніжніше.
стейк з грудки індички - фото крок 4
Готовий стейк з грудки індички прекрасно поєднується з будь-якими овочами, наприклад - з кабачками або баклажанами, а також з картоплею. Можете подати з соусом до м'яса. Смачного!

Схожі рецепти