Стейк з грудки індички
(покроковий рецепт з фото)
Стейк з індички готується швидко, а результат змусить вас надовго забути про свинину або яловичину! Легке індиче м'ясо дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. Дивіться рецепт стейка з індички!
Indyushatina - дуже смачне і корисне м'ясо, дієтичне, а також не таке жирне, як свинина. Готувати стейки з індички - одне задоволення, їх важко зіпсувати. Щоб приготувати стейк з грудки індички, знадобиться свіжа грудка, яку потрібно порізати на шматки товщиною по 3 см., як і звичайний яловичий стейк.
- Індичка - 500 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Масло топлене - 1 Ст. Ложка
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Мелена паприка солодка - 0, 5 чайних ложки
- Гострий червоний перець - 0, 3 чайних ложки
- Чорний перець мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Всі спеції перемішайте в невеликій мисочці.
Стейки індички натріть спеціями з усіх боків і залиште на хвилин 15-20 просочитися.
Розігрійте сковороду, налийте в неї оливкового масла, потім додайте топлене.
Смажте стейки 5-7 хвилин, переверніть їх рази 2-3 за цей час.
Потім вогонь збавте і накрийте стейки кришкою. Томіть ще хвилин 5, так стейки будуть ніжніше.
Смажте стейки 5-7 хвилин, переверніть їх рази 2-3 за цей час.
Потім вогонь збавте і накрийте стейки кришкою. Томіть ще хвилин 5, так стейки будуть ніжніше.
Готовий стейк з грудки індички прекрасно поєднується з будь-якими овочами, наприклад - з кабачками або баклажанами, а також з картоплею. Можете подати з соусом до м'яса. Смачного!