Рецепт Шашлик з індички (маринад) фото

Шашлик з індички (маринад)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Не тільки з м'яса можна зробити добротний шашлик, але і з птиці. Це не раз довела практика. Тут головне підібрати підходящий маринад, який би зробив філе соковитим. Мій варіант повинен вам підійти.

Опис приготування:

Дізнайтеся про те, як приготувати шашлик з індички. Маринад для нього ми також підготуємо. Його можна назвати класичним, що складається з лимона, лука, часнику і різних спецій. Тільки при запіканні не передержіте блюдо на мангалі, інакше м'ясо стане сухим. А на гарнір обов'язково подавайте овочевий салат.

  • Індичка - 1 кілограм (філе)
  • Лимон - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 100-150 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Петрушка суха - 1 Чайна ложка
шашлик з індички (маринад) - фото крок 1
З лимона натріть цедру. Додайте до неї нашатковану соломкою цибулю. Інгредієнти пам'ятайте, щоб пішов сік.
шашлик з індички (маринад) - фото крок 2
Індичку наріжте шматочками для шашлику. Додайте до них цибулю.
шашлик з індички (маринад) - фото крок 3
Зробіть маринад, змішавши масло, всі спеції і сіль, сік лимона і гірчицю.
шашлик з індички (маринад) - фото крок 4
Потім влийте маринад до індички. Залиште її маринуватися на 3 годину.
шашлик з індички (маринад) - фото крок 5
Після цього обсмажте індичку на шампурах. Соковитий шашлик готовий! Смачного!

Схожі рецепти