Шашлик з яловичини (маринад)
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити меню пікніка пропоную цих нескладних і досить оригінальним варіантом, як приготувати шашлик з яловичини. Маринад зробить м'ясо нереально пікантним і ароматним. Спробуйте!
Сік лимона, трохи вина, обов'язково цибулю і часник, а також жменю сушених томатів - все це гарантія приголомшливого шашлику. Не думайте, що тільки свинина може бути м'якою, зовсім ні! Правильний маринад і з яловичиною творить чудеса
Рекомендую рецепт обов'язково взяти на замітку.
- Яловичина - 1.5 кілограма
- Цибулина - 1/2 штуки
- Лимон - 1/2 штуки
- Часник - 1-4 зубчиків
- Сушені помідори - За смаком
- Вино - 1 За смаком (червоне сухе)
- Перець - За смаком
1. Ось інгредієнти, які ми будемо використовувати.
2. Насамперед потрібно залити помідори окропом і дати їм настоятися хвилин 20.
3. Очистіть і трохи подрібніть цибулю і часник. Викладіть їх в чашу блендера. Додайте сік лимона (лайма) і перець.
4. Викладіть помідори і додайте трохи водички, в якій вони замочували. Подрібніть до однорідного пюре.
5. Туди ж відправте вино, ще раз перемішайте.
6. Усе, маринад готовий. Залишилося з'єднати його з яловичиною і прибрати в холодильник годин на 6 (краще - на ніч).
7. А далі просто нанизуємо на шампури і смажимо до готовності.
Смачного!
Смачного!