Рецепт Шашлик з яловичини (маринад) фото

Шашлик з яловичини (маринад)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Урізноманітнити меню пікніка пропоную цих нескладних і досить оригінальним варіантом, як приготувати шашлик з яловичини. Маринад зробить м'ясо нереально пікантним і ароматним. Спробуйте!

Опис приготування:

Сік лимона, трохи вина, обов'язково цибулю і часник, а також жменю сушених томатів - все це гарантія приголомшливого шашлику. Не думайте, що тільки свинина може бути м'якою, зовсім ні! Правильний маринад і з яловичиною творить чудеса

Рекомендую рецепт обов'язково взяти на замітку.

  • Яловичина - 1.5 кілограма
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Часник - 1-4 зубчиків
  • Сушені помідори - За смаком
  • Вино - 1 За смаком (червоне сухе)
  • Перець - За смаком
шашлик з яловичини (маринад) - фото крок 1
1. Ось інгредієнти, які ми будемо використовувати.
шашлик з яловичини (маринад) - фото крок 2
2. Насамперед потрібно залити помідори окропом і дати їм настоятися хвилин 20.
шашлик з яловичини (маринад) - фото крок 3
3. Очистіть і трохи подрібніть цибулю і часник. Викладіть їх в чашу блендера. Додайте сік лимона (лайма) і перець.
шашлик з яловичини (маринад) - фото крок 4
4. Викладіть помідори і додайте трохи водички, в якій вони замочували. Подрібніть до однорідного пюре.
шашлик з яловичини (маринад) - фото крок 5
5. Туди ж відправте вино, ще раз перемішайте.
шашлик з яловичини (маринад) - фото крок 6
6. Усе, маринад готовий. Залишилося з'єднати його з яловичиною і прибрати в холодильник годин на 6 (краще - на ніч).
шашлик з яловичини (маринад) - фото крок 7
7. А далі просто нанизуємо на шампури і смажимо до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти