Рецепт Шашлик зі стегна індички фото

Шашлик зі стегна індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

По-моєму, шашлик можна зробити практично з будь-якого м'яса, тільки попередньо потрібно видалити наявні кістки. На цей раз ми з вами дізнаємося, як приготувати шашлик зі стегна індички.

Зробимо його в маринаді з гірчиці і оцту. Саме такий маринад ідеально підкреслить смак м'яса, але не переб'є його. За цим рецептом можна посмажити блюдо і на мангалі, і на грилі, і в духовці. Воно вийде добре в будь-якому випадку, адже добре замариноване м'ясо складно зіпсувати. Якщо хочете більш насичений аромат і смак, то маринують його довше.

  • Індичка - 800 грам (філе стегна)
  • Гірчиця zernistaya - 60 мілілітрів
  • Оцет винний - 60 мілілітрів (білий)
  • Оливкова олія - 40 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
шашлик зі стегна індички - фото крок 1
У мисці змішайте все для маринаду: оцет, сіль, перець, гірчицю, олія, цукор.
шашлик зі стегна індички - фото крок 2
У ємність з кришкою покладіть нарізане на шматки м'ясо птиці. Залийте його маринадом і залиште на 2 години в холодильнику.
шашлик зі стегна індички - фото крок 3
Перед смаженням м'ясо дістаньте, щоб воно стало кімнатної температури. Одягніть його на шампури або шпажки.
шашлик зі стегна індички - фото крок 4
Обсмажуйте до готовності на вогні або грилі. Смачного!

Схожі рецепти