Шашлик зі стегна індички
(покроковий рецепт з фото)
По-моєму, шашлик можна зробити практично з будь-якого м'яса, тільки попередньо потрібно видалити наявні кістки. На цей раз ми з вами дізнаємося, як приготувати шашлик зі стегна індички.
Зробимо його в маринаді з гірчиці і оцту. Саме такий маринад ідеально підкреслить смак м'яса, але не переб'є його. За цим рецептом можна посмажити блюдо і на мангалі, і на грилі, і в духовці. Воно вийде добре в будь-якому випадку, адже добре замариноване м'ясо складно зіпсувати. Якщо хочете більш насичений аромат і смак, то маринують його довше.
- Індичка - 800 грам (філе стегна)
- Гірчиця zernistaya - 60 мілілітрів
- Оцет винний - 60 мілілітрів (білий)
- Оливкова олія - 40 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У мисці змішайте все для маринаду: оцет, сіль, перець, гірчицю, олія, цукор.
У ємність з кришкою покладіть нарізане на шматки м'ясо птиці. Залийте його маринадом і залиште на 2 години в холодильнику.
Перед смаженням м'ясо дістаньте, щоб воно стало кімнатної температури. Одягніть його на шампури або шпажки.
Обсмажуйте до готовності на вогні або грилі. Смачного!