Стейк з стегна індички
(покроковий рецепт з фото)
Іноді ідеї для обіду або вечері закінчуються і ви вже не знаєте, ніж урізноманітнити щоденне меню. Спробуйте повторити цей нескладний, але неймовірно вдалий рецепт, ви точно залишитеся задоволені!
Хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати стейк з стегна індички в мультиварці. Соковитий, апетитний, він виходить дійсно приголомшливим. До того ж, блюдо можна подавати до столу з будь-якими гарнірами або овочами, наприклад. Це відмінний варіант на кожен день або навіть на святковий стіл для всієї родини.
- Стейк з стегна індички - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Стейки індички вимийте і висушіть. Очистіть цибулину.
2. Натріть сіллю з усіх боків, додайте перець.
3. При бажанні можна додати улюблені спеції.
4. У чашу мультиварки налийте трохи олії і встановіть програму "жарка" . Лук наріжте кільцями.
5. Викладіть цибулю в мультиварку і обсмажте його з двох сторін до рум'яної скоринки.
6. Зніміть цибулю і відкладіть його вбік.
7. У чашу відправте стейки індички. Встановіть режим "випічка" з 30 хвилин. Після відкрийте кришку, додайте трохи води і тушкуйте ще близько 45-50 хвилин. В кінці знову встановіть режим "випічка", щоб стейки подрумянились.
8. Час приготування залежить від розміру ваших стейків і потужності техніки. В процесі стежте за готовністю. Перед подачею викладіть в чашу цибулю.
Смачного!
Смачного!