Рецепт Стегна індички на сковороді фото

Стегна індички на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як приготувати стегна індички на сковороді, я повідаю вам далі. Смажене м'ясо індички - відмінний варіант обіду або вечері, ситний і дуже смачний, а на довершення до цього ще й неймовірно корисний.

Опис приготування:

Смажена індичка на сковороді - це неймовірно смачне і вишукане блюдо, воно просте в приготуванні і в той же час здатне задовольнити гастрономічні смаки найвибагливішого гурмана. Ця їжа буде актуальною з будь-яким гарніром - будь то картопля, рис або гречка.

  • Стегна індички - 2 штуки
  • Цибуля пориста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець - 2 штуки
  • Розмарин - 1 штука
  • Вино червоне - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Стебло селери - 1 штука
стегна індички на сковороді - фото крок 1
На гарячій сковороді обсмажте стегна з двох сторін на рослинній олії.
стегна індички на сковороді - фото крок 2
Стегна обсмажте до золотистої скоринки протягом 8 хвилин з одного боку і 4-6 хвилин з іншого.
стегна індички на сковороді - фото крок 3
Перекладіть стегна на деко, а в цьому ж маслі обсмажте овочі.
стегна індички на сковороді - фото крок 4
Обсмажуйте овочі до золотистого кольору, додайте гілочок розмарину.
стегна індички на сковороді - фото крок 5
Додайте часник, чебрець і налийте червоне вино.
стегна індички на сковороді - фото крок 6
Гасіть овочі на повільному вогні, поки вино не зменшиться на половину.
стегна індички на сковороді - фото крок 7
Як тільки половина вина випарується, надішліть до овочів обсмажені стегна індички.
стегна індички на сковороді - фото крок 8
Поставте в духовку гаситися на 1, 5 години при температурі 250 градусів. Смачного!

Схожі рецепти