Стегна індички на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати стегна індички на сковороді, я повідаю вам далі. Смажене м'ясо індички - відмінний варіант обіду або вечері, ситний і дуже смачний, а на довершення до цього ще й неймовірно корисний.
Смажена індичка на сковороді - це неймовірно смачне і вишукане блюдо, воно просте в приготуванні і в той же час здатне задовольнити гастрономічні смаки найвибагливішого гурмана. Ця їжа буде актуальною з будь-яким гарніром - будь то картопля, рис або гречка.
- Стегна індички - 2 штуки
- Цибуля пориста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Чебрець - 2 штуки
- Розмарин - 1 штука
- Вино червоне - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 50 грам
- Стебло селери - 1 штука
На гарячій сковороді обсмажте стегна з двох сторін на рослинній олії.
Стегна обсмажте до золотистої скоринки протягом 8 хвилин з одного боку і 4-6 хвилин з іншого.
Перекладіть стегна на деко, а в цьому ж маслі обсмажте овочі.
Обсмажуйте овочі до золотистого кольору, додайте гілочок розмарину.
Додайте часник, чебрець і налийте червоне вино.
Гасіть овочі на повільному вогні, поки вино не зменшиться на половину.
Як тільки половина вина випарується, надішліть до овочів обсмажені стегна індички.
Поставте в духовку гаситися на 1, 5 години при температурі 250 градусів. Смачного!