Рецепт Стейк з вирізки фото

Стейк з вирізки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Стейк з яловичої вирізки обов'язково сподобається всім любителям м'ясних страв. Він абсолютно нежирний, дуже соковитий і готується досить швидко. Ви можете подавати його з різними гарнірами або салатом.

Щоб зробити смачне м'ясне блюдо, вам знадобиться якихось півгодини часу. Особливими фанатами таких стейків є чоловіки. Також це відмінний варіант для романтичної вечері для двох. Щоб дізнатися, як приготувати стейк з вирізки, прочитайте цей рецепт.

  • Яловичина - 250 грам
  • Вино червоне сухе - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
стейк з вирізки - фото крок 1
Шматки яловичої вирізки вимийте і висушіть паперовими рушниками. Надайте їм гарну форму, щоб м'ясо виглядало на тарілці акуратно. Зачистіть м'ясо від плівок і натріть сіллю і перцем.
стейк з вирізки - фото крок 2
Кожен шматок яловичої вирізки обмотайте капроновими або спеціальними кулінарними нитками. Таким чином м'ясо не втратить при смаженні своєї форми і залишиться соковитим і смачним.
стейк з вирізки - фото крок 3
У сковороді розігрійте столову ложку оливкової олії, на середньому вогні обсмажте стейки пару хвилин з одного боку, потім переверніть і обсмажте ще дві хвилини з іншого боку.
стейк з вирізки - фото крок 4
Влийте в сковороду сухе червоне вино, накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Гасіть стейки в вині десять хвилин. За цей час рідина повинна повністю випаруватися. Подавайте стейки гарячими.

Схожі рецепти