Шашлик з яловичої вирізки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви відправляєтеся на пікнік і ще не придумали, що будете готувати, раджу звернути увагу на цей досить простий і дуже вдалий рецепт приготування шашлику з яловичої вирізки.
Приготувати маринад в шашлик з яловичої вирізки в домашніх умовах ви можете на свій смак. Традиційні варіанти, з оцтом, томатом або у власному соку без спецій, більше підходять, звичайно, для свинини, але ви можете експериментувати. Для пікніка кращого страви просто не знайти!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибулина - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Інші спеції за смаком - 1 Чайна ложка(koriandr, хміль-сунелі, перець і т.Д.. )
1. Ось такий набір інгредієнтів вам необхідний, щоб замаринувати шашлик з яловичої вирізки в домашніх умовах.
2. Насамперед вимийте під проточною водою м'ясо, обсушити трохи і наріжте невеликими шматочками.
3. Очистіть і наріжте цибулю. Викладіть його в глибоку миску або зручний контейнер.
4. Викладіть все спеції і сіль. Перемішайте і розімніть трохи руками, щоб з'явився сік.
5. Додайте м'ясо і акуратно все перемішайте. Якщо цибуля сухуватий, можна додати пару ложок води. Накрийте і приберіть в холодильник, щоб м'ясо промаринувалося.
6. Ось і весь секрет, як зробити шашлик з яловичої вирізки. Залишилося тільки підготувати вогонь, нанизати його на шампури і посмажити.
7. Найкраще томити шашлик, щоб він не висох, а рівномірно присмажився. Подавайте його до столу з зеленню і улюбленим соусом.