Рецепт Шашлик з вирізки свинини фото

Шашлик з вирізки свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Цибуля , Горох , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хто ж не любить літо? Це ж сезон шашлику! А як приготувати шашлик з вирізки свинини, я вам зараз розповім! смачне, соковите і ніжне буде м'ясо, та ще й з горошком… рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Ділюся з вами моїм улюбленим рецептом приготування шашлику з вирізки свинини. Виходить дуже соковитий смак, пряний і цікавий, а цікаве доповнення у вигляді молодого солодкого горошку - це здатне викликати напад звірячого апетиту навіть у тих, хто не має особливої ​​любові до м'яса. Тут же ніхто не встоїть!

  • Соус Хойсін - 0.5 склянки (продається у відділах китайської кухні)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Імбир мелений - 0.5 Ст. Ложки
  • Горошок молодий - 200 грам
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Вирізка свиняча - 600 грам
  • Спеції - За смаком
шашлик з вирізки свинини - фото крок 1
1. Все гранично просто - м'ясо нарізаємо великими шматками, проміжно нанизуємо молодий горошок і цибулю. Посипаємо сіллю і спеціями.
шашлик з вирізки свинини - фото крок 2
2. Окремо змішаємо соус Хойсін, мелений імбир і соєвий соус, цією сумішшю поливаємо м'ясо і хай воно постоїть хоча б годину, а краще - як можна довше. Потім запікаємо на грилі або мангалі.
шашлик з вирізки свинини - фото крок 3
3. От і все! Подавайте м'ясо окремо, зі свіжими овочами. А запечені овочі - окремо, як аперитив до м'яса!

Схожі рецепти