Шашлик з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на природі вам потрібно приготувати щось дуже смачне, то шашлик з яловичої печінки - найкращий з усіх варіантів! Щоб шашлик вийшов бездоганним - читайте рецепт шашлику з яловичої печінки.
За даним рецептом приготувати шашлик з яловичої печінки не складно. По суті справи, саме важливо правило такого шашлику - правильно прожарити печінку. Потрібно бути дуже обережним з термообробкою. А в іншому все просто. Дуже смачне і легке блюдо
Печінка для цієї страви вибираємо найсвіжішу. Інакше вийде гума.
Отже, як приготувати шашлик з яловичої печінки:
1) Добре промиваємо печінку.
2) Нарізаємо її досить великими шматками. Складаємо в глибокий посуд.
3) Шматки солимо і заливаємо сметаною.
4) наполягаємо близько 40 хвилин, в цей момент займаємося вугіллям. Вони повинні бути досить сильними, але не повинно бути відкритого вогню.
5) Складаємо в сітку або нанизуємо на шампури. Б'юся об заклад, Іси, тримаємо близько 3-4 хвилин і потім перевертаємо і знову смажимо 3-4 хвилини. Дуже важливо не перетримати печінку! Інакше кришка шашлику.
І відразу подаємо до столу. Дуже смачно, пробуйте і ви приготувати Приємного вам шашликінга!
- Яловича печінка - 1 кілограм
- Крем - 250 грам(20%)
- Сіль - - За смаком
Печінка для цієї страви вибираємо найсвіжішу. Інакше вийде гума.
Отже, як приготувати шашлик з яловичої печінки:
1) Добре промиваємо печінку.
2) Нарізаємо її досить великими шматками. Складаємо в глибокий посуд.
3) Шматки солимо і заливаємо сметаною.
4) наполягаємо близько 40 хвилин, в цей момент займаємося вугіллям. Вони повинні бути досить сильними, але не повинно бути відкритого вогню.
5) Складаємо в сітку або нанизуємо на шампури. Б'юся об заклад, Іси, тримаємо близько 3-4 хвилин і потім перевертаємо і знову смажимо 3-4 хвилини. Дуже важливо не перетримати печінку! Інакше кришка шашлику.
І відразу подаємо до столу. Дуже смачно, пробуйте і ви приготувати Приємного вам шашликінга!