Рецепт Шашлик з яловичої печінки фото

Шашлик з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Якщо на природі вам потрібно приготувати щось дуже смачне, то шашлик з яловичої печінки - найкращий з усіх варіантів! Щоб шашлик вийшов бездоганним - читайте рецепт шашлику з яловичої печінки.

Опис приготування:

За даним рецептом приготувати шашлик з яловичої печінки не складно. По суті справи, саме важливо правило такого шашлику - правильно прожарити печінку. Потрібно бути дуже обережним з термообробкою. А в іншому все просто. Дуже смачне і легке блюдо

Печінка для цієї страви вибираємо найсвіжішу. Інакше вийде гума.

Отже, як приготувати шашлик з яловичої печінки:

1) Добре промиваємо печінку.

2) Нарізаємо її досить великими шматками. Складаємо в глибокий посуд.

3) Шматки солимо і заливаємо сметаною.

4) наполягаємо близько 40 хвилин, в цей момент займаємося вугіллям. Вони повинні бути досить сильними, але не повинно бути відкритого вогню.

5) Складаємо в сітку або нанизуємо на шампури. Б'юся об заклад, Іси, тримаємо близько 3-4 хвилин і потім перевертаємо і знову смажимо 3-4 хвилини. Дуже важливо не перетримати печінку! Інакше кришка шашлику.

І відразу подаємо до столу. Дуже смачно, пробуйте і ви приготувати Приємного вам шашликінга!


  • Яловича печінка - 1 кілограм
  • Крем - 250 грам(20%)
  • Сіль - - За смаком
За даним рецептом приготувати шашлик з яловичої печінки не складно. По суті справи, саме важливо правило такого шашлику - правильно прожарити печінку. Потрібно бути дуже обережним з термообробкою. А в іншому все просто. Дуже смачне і легке блюдо

Печінка для цієї страви вибираємо найсвіжішу. Інакше вийде гума.

Отже, як приготувати шашлик з яловичої печінки:

1) Добре промиваємо печінку.

2) Нарізаємо її досить великими шматками. Складаємо в глибокий посуд.

3) Шматки солимо і заливаємо сметаною.

4) наполягаємо близько 40 хвилин, в цей момент займаємося вугіллям. Вони повинні бути досить сильними, але не повинно бути відкритого вогню.

5) Складаємо в сітку або нанизуємо на шампури. Б'юся об заклад, Іси, тримаємо близько 3-4 хвилин і потім перевертаємо і знову смажимо 3-4 хвилини. Дуже важливо не перетримати печінку! Інакше кришка шашлику.

І відразу подаємо до столу. Дуже смачно, пробуйте і ви приготувати Приємного вам шашликінга!

Схожі рецепти