Стейк з чилі і кмином
(покроковий рецепт з фото)
Справжній, ароматний стейк, приготований на решітці! Виходить дуже ніжним, соковитим і ароматним. Маринувати м'ясо будемо з чилі і кмином. Знайомтеся з рецептом!
Таким чином можна готувати не тільки яловичий стейк. Підійде також свинина або телятина. Отже, дивіться як приготувати соковитий яловичий стейк трохи нижче.
- Порошок чилі - 5 чайних ложок
- Мелений тмин - 1, 5 чайних ложки
- Сушений орегано - 1, 5 чайних ложки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Яловичий стейк - 650 грам
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
1. М'ясо помийте, обсушити.
2. Змішайте всі спеції і сіль.
3. Посипте м'ясо спеціями і полийте олією. Залиште хвилин на 10.
4. Грати змастіть маслом, викладіть м'ясо і запікайте до готовності.
5. Смачного!