Рецепт Стейк з чилі і кмином фото

Стейк з чилі і кмином
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина , Спеції , Прянощі , Приправи , Кмин
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Справжній, ароматний стейк, приготований на решітці! Виходить дуже ніжним, соковитим і ароматним. Маринувати м'ясо будемо з чилі і кмином. Знайомтеся з рецептом!

Опис приготування:

Таким чином можна готувати не тільки яловичий стейк. Підійде також свинина або телятина. Отже, дивіться як приготувати соковитий яловичий стейк трохи нижче.

  • Порошок чилі - 5 чайних ложок
  • Мелений тмин - 1, 5 чайних ложки
  • Сушений орегано - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Яловичий стейк - 650 грам
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
стейк з чилі і кмином - фото крок 1
1. М'ясо помийте, обсушити.
стейк з чилі і кмином - фото крок 2
2. Змішайте всі спеції і сіль.
стейк з чилі і кмином - фото крок 3
3. Посипте м'ясо спеціями і полийте олією. Залиште хвилин на 10.
стейк з чилі і кмином - фото крок 4
4. Грати змастіть маслом, викладіть м'ясо і запікайте до готовності.
стейк з чилі і кмином - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти