Стейк лосося, запечений з помідорами чері
(покроковий рецепт з фото)
Лосось - дуже благородна і смачна рибка! Пропоную приготувати стейк з лосося в пряному маринаді, який прекрасно підкреслить смак цієї риби, і доповнити цибулею-пореєм і черрі! Смачно і пряні!
Такий смачний стейк з лосося можна подати як на святковий стіл, так і просто в якості щоденного прийому їжі. Простий маринад із соєвого соусу, часнику і лимонного соку ідеально підходить для риби. А обсмажену цибулю-порей і помідори черрі служать прекрасним гарніром! пробуйте, це дуже смачно!
- Стейк лосося - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Черрі - 100 грам
- Лук-пориста - 100 грам
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Майоран - 1/4 чайних ложки
- Перець - 1 щіпка
Стейк лосося необхідно розморозити і викладіть у форму для запікання.
Для маринаду змішайте соєвий соус, лимонний сік, перець і часник.
Залийте маринадом стейк і залиште мінімум на 15 хвилин.
Порей і черрі наріжте.
Обсмажте на сковороді.
На стейк викладіть помідори з цибулею, додайте каперси. Посипте майораном. Якщо не вистачає солі, приправити сіллю.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Подайте з зеленню.