Фокачча з помідорами чері
(покроковий рецепт з фото)
Фокаччу готують з ароматними травами, з сиром і овочами. Сьогодні як раз останній варіант. Розповім, як приготувати фокаччу з помідорами чері. Її можна їсти просто так або подати до будь-якої страви.
Готову випічку можна заморозити на кілька тижнів. Її можна взяти з собою на природу замість бутербродів або як перекус. Можна додати в випічку свіжі або сушені трави, не забудьте про оливкову олію хорошої якості.
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Дріжджі - 7 грам (сухі швидкодіючі)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 300-320 мілілітрів
- Черрі - 16-20 штук
- Чебрець - 1 штука
1. В комбайн налейте 300 мілілітрів теплої води, додайте дріжджі і просіяне борошно, сіль. Замісити тісто, залиште його в чаші на 60-100 хвилин, накривши рушником.
2. Розділіть отримане тісто на 2 частини, вийде 2 випічки.
3. Розкачайте тісто за формою або листу, потім пальцями зробіть поглиблення по всьому пласту, полийте оливковою олією.
4. Черрі розріжте навпіл, розкладіть половинки по всьому пласту.
5. Наріжте дрібно часник і листя чебрецю, розкладіть все по тесту.
6. Накрийте форму плівкою і залиште на 30-40 хвилин, щоб воно збільшилося в 2 рази. Випікайте при 200 градусах близько 20-30 хвилин.