Стаканчиковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Якщо гості вже на порозі, а пригостити їх нічим, не лякайтесь, а подивіться, як приготувати стаканчиковий пиріг. Випічка а-ля все змішав - і готово! Пиріг виходить повітряним, вологим і ароматним.
Приготувати такий пиріг не складе труднощів нікому, вам всього лише потрібно змішати всі інгредієнти міксером - і готово! Ви можете взяти рецепт цього пирога в якості рецепта коржів, тоді торт точно не доведеться просочувати сиропом, а крем можна буде взяти самий густий, так як коржі вже самі по собі досить вологі. Після випічки дайте пирога трохи охолонути, після чого прикрасьте його цукровою пудрою і подавайте до чашечки чаю, кави або склянці молока.
- Йогурт - 125 грам
- Цукор - 250 грам
- Борошно - 190 грам
- Масло рослинне - 90 мілілітрів
- Розпушувач - 5 грам
- Ваніль - За смаком
- Яйце - 3 штуки
1. Йогурт змішайте міксером з яйцями, цукром і ваніллю. Додайте борошно, розпушувач, рослинне масло і добре перемішайте міксером.
2. Пиріг можна спекти в мультиварці в режимі «Випічка» протягом 1 годину, попередньо змастивши форму маслом. Можна також спекти пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35 хвилин в покритої пергаментом формі.
3. Готовий пиріг злегка остудіть, прикрасьте цукровою пудрою і подавайте. Смачного!