Рецепт Стаканчиковий пиріг фото

Стаканчиковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Тісто , Молочні продукти
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо гості вже на порозі, а пригостити їх нічим, не лякайтесь, а подивіться, як приготувати стаканчиковий пиріг. Випічка а-ля все змішав - і готово! Пиріг виходить повітряним, вологим і ароматним.

Опис приготування:

Приготувати такий пиріг не складе труднощів нікому, вам всього лише потрібно змішати всі інгредієнти міксером - і готово! Ви можете взяти рецепт цього пирога в якості рецепта коржів, тоді торт точно не доведеться просочувати сиропом, а крем можна буде взяти самий густий, так як коржі вже самі по собі досить вологі. Після випічки дайте пирога трохи охолонути, після чого прикрасьте його цукровою пудрою і подавайте до чашечки чаю, кави або склянці молока.

  • Йогурт - 125 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Борошно - 190 грам
  • Масло рослинне - 90 мілілітрів
  • Розпушувач - 5 грам
  • Ваніль - За смаком
  • Яйце - 3 штуки
стаканчиковий пиріг - фото крок 1
1. Йогурт змішайте міксером з яйцями, цукром і ваніллю. Додайте борошно, розпушувач, рослинне масло і добре перемішайте міксером.
стаканчиковий пиріг - фото крок 2
2. Пиріг можна спекти в мультиварці в режимі «Випічка» протягом 1 годину, попередньо змастивши форму маслом. Можна також спекти пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35 хвилин в покритої пергаментом формі.
стаканчиковий пиріг - фото крок 3
3. Готовий пиріг злегка остудіть, прикрасьте цукровою пудрою і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти