Спаржа з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі представляю рецепт чудової гарячої закуски - спаржа з лососем. Готується закуска протягом 15 хвилин, виглядає круто, а на смак - просто чудова!
Спаржа з лососем - вишукана гаряча закуска, яка сьогодні надзвичайно модна і популярна в дорогих московських ресторанах. Взагалі, спаржа для нас новий продукт, який тільки починає входить в повсякденний кухонний побут. Однак спаржа дуже корисна. Вона володіє благородним смаком, а також багата важливими для людини мінеральними речовинами і вітамінами
Вашій увазі представлений вишуканий і в той же час простий рецепт спаржі з лососем. Ця закуска здатна прикрасити будь-який святковий і буденний стіл. Хай щастить!
- Sparzha - 60 грам
- Лосось - 100 грам
- Апельсин - 1 штука
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 3 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Базилік, кунжут, базьзаміческій оцет - - За смаком
Спаржу промиваємо і відрізаємо непотрібний кінчик.
Зачищаємо спаржу.
І розрізаємо її навпіл.
Наливаємо трохи води в каструльку. Солимо.
Далі видавлюємо сік апельсина.
Знімаємо цедру апельсина.
З'єднуємо сік і цедру.
Крохмаль з'єднуємо з невеликою кількістю апельсинового соку і гарненько розмішуємо.
Спаржу кладемо в киплячу підсолену воду. Blanshiruem.
У суміш соку і цедри кладемо ложку цукру.
Виймаємо з окропу спаржу.
Потім на вогонь ставимо сік і цедру. Доводимо до кипіння і варимо 3 хвилини.
Додаємо крохмаль. Все перемішуємо.
Додаємо ложку вершкового масла і варимо соус до загусання.
На тонкі пластини лосося викладаємо спаржу.
Звертаємо в рулетик.
Рулетики викладаємо на деко, застелений папером для випікання. На кожен рулетик кладемо по шматочку вершкового масла.
І відправляємо спаржу з лососем запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.
Готові рулетики викладаємо на тарілку, поливаємо соусом, прикрашаємо свіжим базиліком, посипаємо кунжутом, додаємо трохи бальзамічного оцту і подаємо до столу.
Смачного!