Спаржа з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі представляю рецепт чудової гарячої закуски - спаржа з лососем. Готується закуска протягом 15 хвилин, виглядає круто, а на смак - просто чудова!
Спаржа з лососем - вишукана гаряча закуска, яка сьогодні надзвичайно модна і популярна в дорогих московських ресторанах. Взагалі, спаржа для нас новий продукт, який тільки починає входить в повсякденний кухонний побут. Однак спаржа дуже корисна. Вона володіє благородним смаком, а також багата важливими для людини мінеральними речовинами і вітамінами
Вашій увазі представлений вишуканий і в той же час простий рецепт спаржі з лососем. Ця закуска здатна прикрасити будь-який святковий і буденний стіл. Хай щастить!
- Sparzha - 60 грам
- Лосось - 100 грам
- Апельсин - 1 штука
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 3 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Базилік, кунжут, базьзаміческій оцет - - За смаком

Спаржу промиваємо і відрізаємо непотрібний кінчик.

Зачищаємо спаржу.

І розрізаємо її навпіл.

Наливаємо трохи води в каструльку. Солимо.

Далі видавлюємо сік апельсина.

Знімаємо цедру апельсина.

З'єднуємо сік і цедру.

Крохмаль з'єднуємо з невеликою кількістю апельсинового соку і гарненько розмішуємо.

Спаржу кладемо в киплячу підсолену воду. Blanshiruem.

У суміш соку і цедри кладемо ложку цукру.

Виймаємо з окропу спаржу.

Потім на вогонь ставимо сік і цедру. Доводимо до кипіння і варимо 3 хвилини.

Додаємо крохмаль. Все перемішуємо.

Додаємо ложку вершкового масла і варимо соус до загусання.

На тонкі пластини лосося викладаємо спаржу.

Звертаємо в рулетик.

Рулетики викладаємо на деко, застелений папером для випікання. На кожен рулетик кладемо по шматочку вершкового масла.

І відправляємо спаржу з лососем запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.

Готові рулетики викладаємо на тарілку, поливаємо соусом, прикрашаємо свіжим базиліком, посипаємо кунжутом, додаємо трохи бальзамічного оцту і подаємо до столу.

Смачного!