Смажена спаржа
(покроковий рецепт з фото)
Ціна на спаржу кусається, проте, рекомендую хоча б разок спробувати її. Спаржа - це вишуканий продукт, який готують в кращих ресторанах, тому варто знати, як приготувати смажену спаржу.
Спаржа - це смачний і корисний овоч, який містить мінімальну кількість калорій. У неї приємний солодкуватий смак. Дуже часто її подають на гарнір до м'яса або рибку. Можна приготувати салат з неї або подати в якості закуски. У вас не виникне проблем з її приготуванням за цим рецептом.
- Sparzha - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Мандарини - 2-3 Dolek (або апельсин )
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
1. Промийте спаржу, відріжте кінчики.
2. Наріжте спаржу середніми шматочками, покладіть в миску.
3. Вбийте в миску зі спаржею яйце і ретельно перемішайте.
4. Потім додайте сіль і перець за смаком, перемішайте.
5. Всипте в миску до спаржі борошно.
6. Ретельно перемішайте вміст миски.
7. Нагрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні, потім додайте в сковороду суміш спаржі.
8. Готуйте спаржу протягом 15 хвилин з відкритою кришкою, потім накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин.
9. Чистий Mandarin, розламайте його на часточки. Прикрасьте смажену спаржу часточками мандарина і подавайте до столу.