Рецепт Смажена спаржа фото

Смажена спаржа
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Борошно, Овочі, Яйця, Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Ціна на спаржу кусається, проте, рекомендую хоча б разок спробувати її. Спаржа - це вишуканий продукт, який готують в кращих ресторанах, тому варто знати, як приготувати смажену спаржу.

Спаржа - це смачний і корисний овоч, який містить мінімальну кількість калорій. У неї приємний солодкуватий смак. Дуже часто її подають на гарнір до м'яса або рибку. Можна приготувати салат з неї або подати в якості закуски. У вас не виникне проблем з її приготуванням за цим рецептом.

  • Sparzha - 300 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Мандарини - 2-3 Dolek (або апельсин )
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
смажена спаржа - фото крок 1
1. Промийте спаржу, відріжте кінчики.
смажена спаржа - фото крок 2
2. Наріжте спаржу середніми шматочками, покладіть в миску.
смажена спаржа - фото крок 3
3. Вбийте в миску зі спаржею яйце і ретельно перемішайте.
смажена спаржа - фото крок 4
4. Потім додайте сіль і перець за смаком, перемішайте.
смажена спаржа - фото крок 5
5. Всипте в миску до спаржі борошно.
смажена спаржа - фото крок 6
6. Ретельно перемішайте вміст миски.
смажена спаржа - фото крок 7
7. Нагрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні, потім додайте в сковороду суміш спаржі.
смажена спаржа - фото крок 8
8. Готуйте спаржу протягом 15 хвилин з відкритою кришкою, потім накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин.
смажена спаржа - фото крок 9
9. Чистий Mandarin, розламайте його на часточки. Прикрасьте смажену спаржу часточками мандарина і подавайте до столу.

Схожі рецепти