Спаржа в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Спаржа в вершковому соусі - відмінний гарнір, який чудово поєднується з різними стравами. Рецепт спаржі в вершковому соусі хороший і для тих, хто ніколи не готував цей овоч.
Спаржу в вершковому соусі мене навчили робити в Польщі, коли я гостювала там по обміну досвідом в галузі садівництва. З цієї поїздки я привезла не тільки нові рослини, але і рецепти! Смачні та незвичайні. Отже, спаржа повинна бути молодою і ніжною, готуємо спаржу в вершковому соусі швидко, тому треба заздалегідь підготувати всі інгредієнти. Всього 10-11 хвилин спаржа проведе на сковороді, це дуже швидко, а страва виходить смачним. Успіхів і приємного апетиту!
- Sparzha - 500 грам
- Вершки 18% - 200 мілілітрів
- Молоко - 150 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком

Спаржу помити і обсушити.

Спаржу порізати і смажити 5-8 хвилин на оливковій олії.

Додати часник. Смажити 1 хвилину.

Вершки і молоко змішати з крохмалем.

Молоко додати до спаржі і смажити постійно помішуючи.

Коли соус загусне додати соєвий соус.

Добре перемішати, соус готовий.

Смачного!