Спагеті з грибним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Швидке і смачна страва відмінно підійде для сімейної вечері.
Даний соус чудово підходить не тільки до спагетті, але і будь-яких інших гарнірів.
Кількість порцій: 4
- Спагеті - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Печериці - 300 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком

Цибулю дрібно покришити.

Гриби нарізати невеликими кубиками.

На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додати гриби, посолити і смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 10 хвилин).
Додати вершки, довести до кипіння, прибрати з вогню.
Додати гриби, посолити і смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 10 хвилин).
Додати вершки, довести до кипіння, прибрати з вогню.

У цей час відварити спагетті.
На тарілки викласти спагеті і грибний соус.
Посипати зеленню. Швидкий вечеря готова!
Смачного!
На тарілки викласти спагеті і грибний соус.
Посипати зеленню. Швидкий вечеря готова!
Смачного!