Рецепт Кабачки під грибним соусом фото

Кабачки під грибним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Овочі , Гриби , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

У сезон овочів хочеться максимально урізноманітнити меню цікавими стравами. Пропоную взяти на озброєння дуже простий і корисний варіант приготування кабачків під грибним соусом.

Опис приготування:

1. Овочі вимити і добре обсушити.

2. Кабачки і цукіні нарізати тонкими смужками (можна використовувати Чистилки для овочів). Для додаткового смаку в рецепт приготування кабачків під грибним соусом можна додати моркву.

3. На сковороду налити рослинне масло і викласти туди овочі.

4. Обсмажити на середньому вогні до готовності, посолити і поперчити за смаком, додавши куркуму. Потім перекласти на паперову серветку або рушник.

5. На окремій сковороді нагріти трохи рослинного масла. Вимити і подрібнити гриби. Обсмажити на сильному вогні поки не випаруватися вода.

6. Додати сіль, перець, спеції за смаком. Влити тонкою цівкою вершки. Гасити на середньому вогні соус до готовності грибів.

7. Сир натерти на дрібній тертці. Всипати сир в соус, акуратно перемішати і можна зняти його з вогню.

8. Подавати на тарілці, присипавши кабачки під грибним соусом в домашніх умовах свіжою зеленню при бажанні.

Ось таке апетитне блюдо для всієї родини, спробуйте повторити його будинку.

  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Гриби - 150 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сир - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Куркума - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Овочі вимити і добре обсушити.

2. Кабачки і цукіні нарізати тонкими смужками (можна використовувати Чистилки для овочів). Для додаткового смаку в рецепт приготування кабачків під грибним соусом можна додати моркву.

3. На сковороду налити рослинне масло і викласти туди овочі.

4. Обсмажити на середньому вогні до готовності, посолити і поперчити за смаком, додавши куркуму. Потім перекласти на паперову серветку або рушник.

5. На окремій сковороді нагріти трохи рослинного масла. Вимити і подрібнити гриби. Обсмажити на сильному вогні поки не випаруватися вода.

6. Додати сіль, перець, спеції за смаком. Влити тонкою цівкою вершки. Гасити на середньому вогні соус до готовності грибів.

7. Сир натерти на дрібній тертці. Всипати сир в соус, акуратно перемішати і можна зняти його з вогню.

8. Подавати на тарілці, присипавши кабачки під грибним соусом в домашніх умовах свіжою зеленню при бажанні.

Ось таке апетитне блюдо для всієї родини, спробуйте повторити його будинку.

Схожі рецепти