Спагеті з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт спагеті з беконом - приготування італійської пасти з беконом, часником і петрушкою.
Нарізати скибочки бекону на шматочки. Заповнити велику каструлю підсоленою водою. Довести до кипіння на сильному вогні. Як тільки вода закипить, додати спагетті і знову довести до кипіння. Варити спагетті до готовності, помішуючи, близько 12 хвилин. Відкинути пасту на друшляк і злити воду.
Тим часом, нагріти оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати бекон і смажити близько 3 хвилин. Додати часник і продовжувати смажити, помішуючи, поки часник не стане м'яким, близько 5 хвилин. Перемішати бекон і часник зі спагеті, додати масло, петрушку і подавати. Смачного!
- Спагетті - 480 грам
- Бекону - 8 скибочок
- Часнику - 4 зубчики
- Петрушки - 1/2 склянки
Тим часом, нагріти оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати бекон і смажити близько 3 хвилин. Додати часник і продовжувати смажити, помішуючи, поки часник не стане м'яким, близько 5 хвилин. Перемішати бекон і часник зі спагеті, додати масло, петрушку і подавати. Смачного!