Спагеті з беконом і вершками
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю пропоную вам зробити дуже просте, ситне і смачне блюдо. Перед вами класний варіант, як приготувати спагетті з беконом і вершками для всієї родини без зайвого клопоту. Рекомендую!
Ця страва під силу повторити навіть новачкові на кухні, так як процес неймовірно простий і швидкий. Крім основних інгредієнтів, ви завжди можете використовувати сир, спеції, свіжу і сушену зелень, наприклад. Це чудова ідея, яку варто взяти на замітку.
- Спагеті - 400 грам
- Бекон - 300 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
1. У киплячу підсолену воду відправте спагетті. Відваріть їх до готовності, згідно з інструкцією на упаковці.
2. На сковороду з високими бортиками відправте бекон і обсмажте його на середньому вогні, помішуючи.
3. Після влийте вершки. За смаком додайте сіль, перець, спеції (при бажанні).
4. Викладіть на сковороду спагетті, попередньо відкинувши їх на друшляк, щоб обсушити.
5. Акуратно перемішайте і відразу ж подавайте блюдо до столу. Смачного!